بیمارستان امیرکبیر یکی از حدود ۹۰ بیمارستان فرسوده کشور است که باید نوسازی شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جریان بازدید از دو بیمارستان ولیعصر اراک و بیمارستان امیرکبیر با بیان اینکه حدود ۹۰ بیمارستان فرسوده در کشور وجود دارد، گفت: برخی از آنان باید نوسازی شود و بیمارستان امیرکبیر اراک از جمله آن است.
دکتر سجاد رضوی با اشاره به اینکه بیشترین مشکل بخش درمان کمبود نیروی انسانی است، افزود: تلاش میشود امسال بخشی از این نیاز برطرف شود و در این مسیر مشکل نیروی انسانی در بیمارستان نوسازی شده ولیعصر اراک نیز حل میشود.
نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان نیز در این بازدید با اشاره به لزوم نوسازی بیمارستان امیرکبیر اراک گفت: نوسازی این بیمارستان باید با زمان بندی کارشناسی شده انجام شود که به سرنوشت بیمارستان ولی عصر که در زمان طولانیای نوسازی شد، دچار نشود.
نادرقلی ابراهیمی تامین نیروی انسانی و بروز رسانی تجهیزات بیمارستانهای کشور از جمله اراک را از دیگر برنامههای مجلس با همکاری وزرات بهداشت برای رفع نیازهای مردم دانست.
دکتر جواد نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز با بیان اینکه بیمارستان ولیعصر اراک به بهره برداری رسیده و در روزهای اخیر اورژانس از بیمارستان قدیم به طور کامل به بیمارستان جدید ولیعصر انتقال یافته است، گفت: بیمارستان ولیعصر اراک اکنون بیمارستانی بزرگ در خدمت مردم استان و نیز استانهای هم جوار هست.
او از برنامه ریزی برای زمان بندی درست برای نوسازی بیمارستان امیرکبیر نیز خبر داد.
طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک که از ۲۰ سال گذشته آغاز شده بود امسال به عنوان ابر پروژه و بزرگترین طرح درمانی ترومای غرب کشوبهره برداری رسید.
این بیمارستان ۵۵ هزار مترمربعی در ۱۳ طبقه و ۹ بخش تخصصی ایجاد شده و دارای امکانات کامل تخصصی همه بیماریها است.
بیمارستان امیرکبیر اراک نیز بیمارستانی قدیمی است که دارای بخشهای اطفال، قلب، چشم، عفونی، داخلی قلب، روانپزشکی، انکولوژی، هماتولوژی، بخش نوزادان، اتاق عمل چشم، اتاق عمل، اتاق عمل اورژانس، اورژانس اطفال، اورژانس قلب، تالاسمی و دیگر واحدهای پاراکلینیک و درمانگاهی است.