پخش زنده
امروز: -
دبیر اجرایی نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۴ گفت: در بیست و هشتمین دوره نمایشگاه ۵۰۰ شرکت داخلی و تعدادی شرکت از ۷ کشور حضور دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حیدری در نشست خبری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی الکامپ (الکترونیک، رایانه و تجارت الکترونیک) گفت : نمایشگاه امسال با شعار سرمایه گذاری هوشمند و توسعه پایدار در ۲۰ سالن برگزار میشود که ۶۳۰ شرکت ثبت نام کردند، اما به دلیل محدودیت مکانی شاید همه این شرکتها حضور نداشته باشند که به همین علت حدود ۵۰۰ شرکت خواهند کرد.
وی افزود: ۷ کشور ازجمله آلمان، ترکیه، چین و ایتالیا در این نمایشگاه حضور دارند.
حیدری با اشاره به اینکه دو سالن به بخش هوش مصنوعی اختصاص یافته است گفت : در سالن ۲۷ به موضوع تحول دیجیتال در خدمات دولت با حضور فعال و گسترده دولت و شرکتهای دولتی پرداخته و در سالن های ۵ و ۶ هم موضوع امنیت شبکه برجسته شده است.
حیدری افزود: مسابقات کسب و کار های نوپا و رونمایی از محصولات و خدمات شرکتها در این نمایشگاه برگزار می شود .
دبیر اجرایی نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۴ گفت: همچنین شرکت هیئتهای خارجی با حضور سازمان توسعه تجارت و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در این نمایشگاه برنامه ریزی شده است.