• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۰۲۴۹
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۵
لرستان » اجتماعی
استاندار لرستان:

صدا و سیما در خط مقدم جنگ روانی دشمن است

استاندار لرستان گفت: همه ظرفیت‌های دولت و مردم پشتیبان صدا وسیماست و هیچ خللی در وظیفه اطلاع‌رسانی آن ایجاد نخواهد شد.

صدا و سیما در خط مقدم جنگ روانی دشمن استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استاندار لرستان با حضور در صداوسیمای مرکز استان، ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه رسانه ملی، اعلام کرد: همه ظرفیت‌های دولت و مردم پشتیبان صدا وسیماست و هیچ خللی در وظیفه اطلاع‌رسانی آن ایجاد نخواهد شد.
 
سید سعید شاهرخی هدف از حضور خود در صدا وسیمای مرکز استان را قدردانی از تلاش‌های این مجموعه عنوان کرد و گفت: امروز به صداوسیما آمدم تا از همراهی خوب این رسانه با مردم و نظام اسلامی تشکر کنم. در عین حال، حضور من پاسخی به اقدام خباثت‌آمیز رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن سازمان صداوسیما در تهران است.
 
وی با تأکید بر نقش راهبردی رسانه در این مقطع افزود: همه ظرفیت‌ها و امکانات دولت و مردم پشتیبان همکاران ما در رسانه ملی هستند. صداوسیما، امروز در خط مقدم جنگ روانی و رسانه‌ای قرار دارد و در این میدان با قدرت و دقت، صدای حق را به گوش مردم و جهانیان می‌رساند.
 
استاندار لرستان با اشاره به عملکرد حرفه‌ای و آگاهانه کارکنان صدا وسیمای مرکز لرستان تصریح کرد: شناختی که از همکاران صداوسیمای استان داریم نشان می‌دهد که با قدرت ایستاده‌اند، دقیق اطلاع‌رسانی می‌کنند و در جنگ رسانه‌ای علیه تبلیغات گسترده دشمن بسیار هوشمندانه عمل کرده‌اند.
 
وی ادامه داد: دشمنان ما، به‌ویژه رژیم صهیونیستی، برخلاف تمام اصول و قوانین بین‌المللی، تلاش دارند صدای حقیقت را با زور خاموش کنند، اما این تهاجمات نه‌تنها اثرگذار نیست بلکه عزم و انگیزه همکاران رسانه‌ای را تقویت می‌کند.
 
در پایان این دیدار، شاهرخی بر حمایت کامل از صداوسیما تأکید کرد و گفت: هیچ خللی در مسیر اطلاع‌رسانی صداوسیما به وجود نخواهد آمد. این رسانه همچنان با اقتدار در خدمت مردم خواهد بود و ما نیز با قاطعیت، در کنار آن ایستاده‌ایم.

مدیر کل صدا و سیمای استان لرستان نیز با تشکر از حضور و دلگرمی استاندار در مجموعه صدا و سیما به فلسفه وجودی رسانه‌های استانی اشاره کرد و گفت: صداوسیمای استان لرستان، صداوسیمای مردم لرستان است. ما در شادی‌ها و در لحظات تلخ، در کنار مردم هستیم و این رسانه را یکی از ارکان هویتی مردم این دیار می‌دانیم. ما امانت‌دار اعتماد و خواست مردم هستیم و به آن افتخار می‌کنیم.
 
علیرضا شیروی با تأکید بر اصول حرفه‌ای رسانه‌نگاری در مجموعه تحت مدیریت خود گفت: همه همکاران من در بخش‌های مختلف تولید، خبر و پخش، بر پایه سه اصل صحت، سرعت و دقت فعالیت می‌کنند. مرجعیت رسانه‌ای ما، برگرفته از صداقت و اعتماد مردمی است که همواره با ما همراه بوده‌اند.
 
شیروی با اشاره به شرایط خاص منطقه‌ای و جهانی تصریح کرد:امروز صداوسیمای جمهوری اسلامی در خط مقدم جنگ روانی و خبری قرار دارد. با شناختی که از توان، تجربه و تعهد همکاران خود در صداوسیمای مرکز لرستان داریم، یقین دارم که ما در مقابل این جنگ نابرابر رسانه‌ای، با قدرت ایستاده‌ایم و صدای حق و حقیقت را به گوش مردم می‌رسانیم.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فعالیت بیش از ۳۰۰ شرکت دانش بنیان در سیستان و بلوچستان
تعزیه ،هنری ماندگار در مسیر فرهنگ عاشورا
مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است
ورزش حرفه ای دانش آموزان گنبدی در کلاس های اوقات فراغت
اعلام زمان بازی سپاهان با الدحیل
پس از سال ها مشکل فاضلاب اردبیل حل می شود
اذعان آمریکایی ها به شکست در برابر ایران
پکن میزبان یکصد و ششمین مجمع عمومی اتحادیه جهانی راه‌آهن‌ها
در صورت تهدید مجدد، ایران پیش بینی ناپذیر خواهدبود
ساخت و نصب پنج بویلر ۳۵ متری پتروپالایش توسط آذرآب
مسئولین به اقتصاد خرد و بنگاه‌های خانواده‌محور توجه کنند
بدرقه تیم ملی فوتبال بانوان در مشهد
قدردانی امام جمعه و فرماندار ویژه شهرستان زابل از صدا و سیما و رسانه‌های محلی
مبین دهقان راهی الوحده امارات شد
آب‌انبار شیر سرچشمه زارچ ثبت ملی شد
پیشرفت ۴۰ درصدی ساماندهی حاشیه رودخانه بشار یاسوج
اصفهان نیازمند جنب و جوش بیشتر در ورزش
برگزاری مراسم ویژه سوم شهدای دشت کربلا در همدان
ثبت ۲۱ میلیون تردد بین‌استانی در جاده‌های استان تهران در خرداد
تشکیل ستاد ساماندهی آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی در منطقه۲ تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فردا؛ آخرین مهلت افتتاح حساب وکالتی ثبت نام ایران خودرو
تمام تحرکات آمریکا و رژیم صهیونیستی را رصد می‌کنیم
ملت در برابر رژیم سلطه تسلیم نمی شود
فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام دوره بدون آزمون دانشگاه شهیدبهشتی
آغاز ثبت‌نام کاردانی دانشگاه ملی مهارت و مؤسسات غیردولتی؛ از فردا
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم
طنین صدای میهن دوستی، ویژگی خاص محرم امسال
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است
آسمان کشور دوباره آبی شد
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره
بسته حمایتی دولت از صنایع و کسب و کار‌ها ابلاغ شد
فردا سومین مرحله کالابرگ‌ها شارژ می‌شود
پاسخ رئیسFATFبه درخواست تعلیق عضویت آمریکا و اسرائیل
آغاز کار بانوان ایران با تساوی و باخت
لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵؛ آنالیز لهستان آغاز شد
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد  (۳ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است  (۲ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
دشمن اگر حماقت کند، پشیمان می شود  (۱ نظر)