• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۱۲۰
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۲
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

متلاشی شدن گروه سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه و بویراحمد

سازمان اطلاعات سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری گروه جاسوسی رژیم متجاوز اسرائیل در استان خبر داد.

متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، در اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد آمده است: با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) طی اقدام مشترک در سازمان اطلاعات سپاه فتح و اداره اطلاعات استان،شبکه سازمان یافته مزدوران رژیم پیش از اقدام خرابکارانه زیر ضربه رفته و این شبکه متلاشی گردید.
در این اطلاعیه آمده است که این شبکه سازمان یافته قصد داشت با تهیه اسلحه و تقسیم کار در شهرهای مختلف استان از طریق پخش تراکت، شبنامه، شعارنویسی و.. دست به عملیات خرابکارانه و ایذایی بزند.
در این اطلاعیه با اشاره به شیوه جذب عناصر خرابکاری، آمده است که
این شبکه سازمان یافته با جذب اسپانسر مالی و ارتباط از طریق تبدیل رمز ارز و تبدیل آن به کارت هدیه ۵میلیون تومانی در صدد جذب عناصر خرابکار و... بودند.
هنچنین برگزاری جلسات آموزشی و امنیتی برای تیم های عملیاتی در شهرهای مختلف در دستور کار آنها بود.
 
در مراحل بعدی ارتباط گیری از طریق نزدیکان ربع پهلوی جزئی از برنامه آنان بود.
 
برخی از دستگیرشدگان، اراذل و اوباش و برخی دارای سوابق امنیتی بوده و در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ نقش لیدری بر عهده داشتند.
 
بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه و در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
 
به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل و زندگی برای آن‌ها تلخ خواهد شد و با آن‌ها مماشات نخواهد شد.
 
جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را (شامگاه جمعه) با شلیک ده‌ها فروند موشک‌ به سمت سرزمین‎های اشغالی آغاز کرد.
 
مراحل بعدی این عملیات نیز روز شنبه اجرا شد که گزارش‌های میدانی، تصاویر ماهواره‌ای و شنود اطلاعاتی حاکی از اصابت موثر ده‌ها موشک به اهداف راهبردی در مناطق اشغالی بود.
 
رژیم تروریست صهیونیستی بعد ازظهر یکشنبه ۲۵ خرداد با تشدید حمله‌های وحشیانه خود، نقاطی از تهران را مورد هدف قرار داد؛ محدوده بزرگراه همت، محدوده‌های میدان ولیعصر(عج)، منطقه نیاوران، و خیابان سهرودی از جمله مناطقی بود که بعد از ظهر یکشنبه مورد تهاجم قرار گرفت.
 
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز سحرگاه روز، دوشنبه در عملیاتی بی‌سابقه، تل آویو و حیفا را مورد اصابت موشک‌های خود قرار داد؛ نیروگاه برق تل‌آویو، پالایشگاه حیفا، ساختمان تحقیقات نظامی وایزیمن و ساختمان صنایع نظامی رافائل از جمله اهداف مشروع و قانونی ایران در مجموعه عملیات‌های این مرحله از وعده صادق ۳ بود.
 
رژیم اشغالگر قدس نیز عصر امروز دوشنبه در اقدامی که بار دیگر عدم پایبندی وی به موازین بین‌المللی را آشکار ساخت، ساختمانی در صدا و سیما را مورد حمله قرار داد.
 روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به این حمله در بیانیه‌ای تاکید کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این حمله را سندی زنده از وحشی‌گری و عصبانیت دشمن از «قدرت روایت» جبهه حق دانسته و ضمن تجلیل از پایداری فرزندان رسانه‌ای انقلاب، بر اهمیت هم‌افزایی میدان و رسانه در میدان مقابله با دشمن صهیونیستی تاکید و حمایت کامل سپاه مقتدر مردمی از خبرنگاران، مستندسازان و جهادگران جبهه رسانه‌ای در مسیر افشای جنایات رژیم ددمنش و جعلی و حامیان پلید و شیطانی آن اعلام می‌دارد.
 
حملات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از بامداد سه‌شنبه آغاز شد و تا ساعات اولیه صبح ادامه داشت پس از آن اگرچه رژیم صهیونیستی سانسور شدیدی را در خصوص میزان تخریب و تعداد کشته‌های حملات ایران اعمال کرد و پخش زنده شبکه‌های بین‌المللی مانند سی ان ان و الجزیره از حیفا و تل آویو را قطع کرد اما با این حال منابع خبری این رژیم از هدف قرار گرفتن مقر عملیات نظامی موساد در آخرین موج حمله موشکی سپاه خبر داده‌اند.
 
سبزپوشان دلاور کشورمان همچنین روز سه‌شنبه مرکز اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونی موسوم به آمان و مرکز طراحی عملیات ترور و شرارت های رژیم صهیونیستی (موساد) را در تل آویو مورد اصابت قرار دادند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عرض ارادت عزاداران حسینی کیش به اباالفضل العباس در شب تاسوعا
اجرای طرح پویش به عشق حسین (ع)
برگزاری اجتماع بزرگ بانوان شهرستان بن در دفاع از حریم ولایت
خبر‌هایی از برگزاری مسابقات قرانی در سمنان
عزاداری روستاییان ناریان طالقان در شب های محرم
احیای کارخانه قدیمی در البرز
اجتماع بزرگ دخترانه بنات‌الحسین (ع) در همدان
اجرای طرح آبرسانی اوره و بارز
برقراری پرواز‌های فوق‌العاده مسیر‌های کیش به بندرعباس و قشم
توزیع ۴۰ تن میوه نذری بین عزاداران حسینی در روز تاسوعا
آیین برافراشتن خیمه ۴۰۰ ساله هارونیه اصفهان
تداوم گرمای هوا در لرستان
هشدار زرد گرد و خاک در البرز
شناسائی و دستگیری ۲ وطن فروش در گیلان
تشییع پیکر حاج رمضان در قم
مهمانی آسمانی‌ها در منزل شهید مدافع وطن
شور حسینی در صفوف عزاداری هیئت انصارالحسین کیش
اجرای تعزیه اعظم لرستان در تاسوعا و شام غریبان
استقرارهوای گرم در چهارمحال و بختیاری
نظارت بازرسان دامپزشکی چهارمحال و بختیاری بر ذبح دام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
تکثیر شجاعت با حرکت قهرمانانه مجری خبر  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)
کاظمی: در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد  (۱ نظر)