• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۴۶۲
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۴
لرستان » سیاسی
امام جمعه خرم آباد؛

رژیم پوشالی صهیونی با ضربات موشکی نیروهای مسلح در حال سقوط است

امام جمعه خرم آباد گفت:رژیم پوشالی صهیونی با ضربات موشکی نیروهای مسلح در حال سقوط است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛نماینده ولی فقیه در استان لرستان در نماز جمعه امروز خرم آباد گفت:ملت ایران جنگ‌طلب نبوده و نیست، اما اگر دشمنان بخواهند عزت ملی را هدف قرار دهند و صلح را تحمیل کند این ملت جنگ را تا پای جان ادامه خواهد داد.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی با اشاره به اینکه امروز کشور ما در عرصه ی نظامی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، تبلیغی، امنیتی، قضایی و خدمات‌رسانی در حال پیکار با دشمن است، افزود:وحدت و انسجام همه اقشار مختلف در چنین عرصه‌ای به دشمن ضربه محکمی وارد می‌کند و باعث پیروزی رزمندگان می‌شود.

خطیب جمعه خرم‌آباد بیان کرد : رژیم اشغالگر و کودک‌کش دست‌نشانده ی آمریکا طبق محاسبات غلط خود و حامیانش جمعه گذشته با ترور فرماندهان ،دانشمندان و مردم عادی جنگی را به ما تحمیل کرده اما باتدبیر مقام معظم رهبری و انتخاب جانشینان باکفایت نظامی و حمایت مردم سرزمین‌های اشغالی و اهداف راهبردی و مهم در آن سرزمین ،آماج ضربات سهمگین موشکی قرار گرفته است.

امام جمعه خرم‌آباد گفت: اخبار ضربات مهلک و کشنده به رژیم صهیونیستی به حدی است که قابل پنهان‌کردن نیست و دوست و دشمن به این ضربات نیروهای مسلح اعتراف می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با اشاره به اینکه شیطان بزرگ اعتراف کرده که پدافند رژیم اشغالگر افت شدیدی کرده است،بیان کرد: کارشناسان نظامی مؤسسات و تحقیقات نظامی خارجی  اعلام کردند که ایران ثابت  نشان داد اسرائیل یک ببر کاغذی است.

وی افزود: روسیه اعلام کرده که جهان قدرت موشکی ایران را دید و فرماندهان نظامی کشور اعلام کردند اجازه نمی‌دهیم که آنها از پناهگاه خارج شوید.

امام‌جمعه خرم‌آباد با اشاره به اینکه نام ایران اسلامی به‌واسطه ملت وشهدا در بلندای تاریخ می‌درخشد و هر چه می‌گذرد درخشان‌تر می‌شود، گفت: رئیس جمهور گستاخ آمریکا گفت وقت آن رسیده که ایران تصمیم بگیردو ما می‌گوییم وقت آن رسیده که اعلام کنیم فریب لابی صهیونیسم را نمی‌خوریم.

نماینده ولی فقیه در استان بیان کرد:امروز به نیابت از جامعه روحانیت، نیروهای مسلح، بسیج، جوانان انقلابی، حزب‌الهی و عشایری که با سلاح خود در نمازجمعه حضور پیدا کرده‌اند به عرض مقام معظم رهبری می‌رسانیم مردم لرستان آماده‌اند تا نابودی رژیم صهیونیستی جان‌فشانی کنند.

خطیب نماز جمعه خرم‌آباد تأکید کرد: به رئیس جمهور گستاخ و دغل‌باز آمریکا اعلام می‌کنم اگر مویی از سر مولا و مقتدایمان کم شود جهان را بر سر شما خراب می‌کنیم.

امام‌جمعه خرم‌آباد با اشاره به اینکه رژیم پوشالی اشغالگر قدس با ضربات سهمگین نیروهای مسلح در بدترین وضعیت خودش در حال تاریخ است، گفت: این موفقیت و پیروزی به استمرار مقاومت و ایستادگی شما مردم بستگی دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی افزود: رئیس جمهور آمریکا قرار بود که مردم غزه را از غزه بیرون کند اما امروز این اسرائیلی‌ها هستند که از مرز رفح از سرزمین اشغالی خارج می‌شوند.

امام جمعه خرم آباد با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی به مذاکرات غیرمستقیم اجازه دادند تا نشان دهد که شیطان بزرگ و هم‌پیمانانش دنبال آسیب به عزت ملی هستند ،گفت: اگر کسانی تردید داشتند امروز متوجه شدند که جنگ، مذاکره و صلح با آنها در یک ردیف قرار دارد و الان هم به دنبال صلحی هستند که عزت ملی را خدشه‌دار کند،اما ملت کهن با تمدن و چندهزارساله هیچگاه عزت خود را با زورگویان معامله نمی‌کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شاهرخی با اشاره به اینکه مردان میدان سیاست و نظامی با هم هستند و مردم از آنها حمایت می‌کنند  ،افزود: از سیاستمداران انتظار داریم که در مذاکره با سه کشور فرانسه انگلیس و آلمان در عین اقتدار ،جنایات رژیم ضد بشریت این سه کشور و حمایت آنها از رژیم کودک کش را به رخ آنها بکشند.

امام جمعه خرم‌آباد گفت: این سه کشور عامل حمله به غزه لبنان و سوریه هستند  و باید مطالبه‌گرانه و افشاگرانه با آنها و جهان سخن بگویند. 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقاد به بی عملی شورای امنیت در قبال تجاوز به ایران
قطع جریان گاز در برخی مناطق اصفهان
مهار آتش در عرصه‌های جنگلی قلات بخش پاتاه 
توزیع بیش از ۲۵ هزار تن کود در بین کشاورزان آذربایجان شرقی
قطع موقت گاز در روستای لاکتراشان نکا
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (هفدهم تیرماه ۱۴۰۴)
سفر وزیر راه و شهرسازی به چهارمحال و بختیاری
ضرورت ارائه مشوق به داروخانه‌های فعال در جنگ تحمیلی اخیر
هوای دومنطقه اصفهان بر مدار قرمز
طرح پژوهشی عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند جزو برگزیدگان چهارمین دوره فراخوان شمس تبریزی
زمان مصاحبه مجازی دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اعلام شد
بازدید فرمانده نیروی هوایی ارتش از پایگاه‌های اصفهان و دزفول
آمار شهدای تجاوز اسرائیل به مرز ۱۱۰۰ نفر رسید
جسد نماینده پارلمان فرانسه در منزل شخصی او پیدا شد
شهروند رسانه
وزیر صمت: برای حفظ تولید، در میدان کار ایستاده‌ایم
آخرین شب مراسم عزاداری ابا عبدالله در حسینیه امام خمینی (ره)
بزرگداشت مقام شهدای هسته‌ای در یاسوج
آمریکا مسئول اصلی تجاوز به ایران است
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فردا؛ آخرین مهلت افتتاح حساب وکالتی ثبت نام ایران خودرو
ملت در برابر رژیم سلطه تسلیم نمی شود
تمام تحرکات آمریکا و رژیم صهیونیستی را رصد می‌کنیم
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم
طنین صدای میهن دوستی، ویژگی خاص محرم امسال
فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام دوره بدون آزمون دانشگاه شهیدبهشتی
حمله تلافی جویانه یمنی‌ها به رژیم صهیونیستی
آغاز ثبت‌نام کاردانی دانشگاه ملی مهارت و مؤسسات غیردولتی؛ از فردا
آسمان کشور دوباره آبی شد
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره
تجدید چاپ کتاب حماسه حسینی
فردا سومین مرحله کالابرگ‌ها شارژ می‌شود
پاسخ رئیسFATFبه درخواست تعلیق عضویت آمریکا و اسرائیل
بسته حمایتی دولت از صنایع و کسب و کار‌ها ابلاغ شد
آغاز کار بانوان ایران با تساوی و باخت
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد  (۳ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
پویش مجازات نتانیاهو و ترامپ  (۲ نظر)
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)