• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۸۱۲
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱
بوشهر » اجتماعی

مردم ما همه با هر تفکری در مقابله با رژیم صهیونیستی وحدت دارند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ایران با بیان این‌که ملت ما محکم و استوار ایستاده است و صحنه را ترک نخواهد کرد، گفت: مردم ما همه با هر تفکری در مقابله با رژیم صهیونیستی وحدت دارند.

مردم ما همه با هر تفکری در مقابله با رژیم صهیونیستی وحدت دارند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، ابراهیم رضایی در جمع مردم دشتستان با اشاره به حضور گسترده مردم در نماز جمعه و راهپیمایی دیروز، گفت: مردم در این شرایط مهم و حساس یک روز تاریخی را رقم زدند و در زمانی که صهیونیست‌ها به پناهگاه رفته‌اند، ملت ایران به سنگر نماز جمعه و شرکت باشکوه در راهپیمایی آمدند.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حمله بامداد ۲۳ خرداد رژیم صهیونیستی به کشور ما، افزود: در این حمله ابتدا فرماندهان، دانشمندان و برخی تأسیسات ما را هدف قرار داده و در محور دوم عوامل نفوذی و جاسوسان و برخی عوامل خود فروخته داخلی به آنها کمک کرده و عملیات‌هایی را در کشور شکل دادند.
وی با اشاره به اینکه در بخش سوم نیز عملیات رسانه‌ای آنها علیه ملت ایران شروع شد، بیان کرد: فکر کردند با شهادت فرماندهان و زدن برخی مراکز نظامی و با عملیات روانی می‌توانند بر ما پیروز شوند.
رضایی با بیان اینکه دشمن ملت ما را نشناخته است و بار دیگر محاسبات آنها غلط از آب درآمد، یادآور شد: همه مردم با هر فکری این روز‌ها به جبهه مقاومت ملت ایران پیوسته‌اند و همه در کنار هم قرار داریم.
وی با اشاره به اینکه در سریع‌ترین زمان با صد‌ها موشک به دشمن پاسخ دادیم، تصریح کرد: این پاسخ به دشمن نشان داد که ملت ایران محکم و استوار ایستاده است و صحنه را ترک نخواهد کرد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ایران بیان کرد: ما از دهه‌ها قبل پیش‌بینی این شرایط را کرده بودیم و می‌دانستیم ممکن است این رژیم جعلی به ما حمله کند و برای آن برنامه داشتیم و داریم که آنها را تنبیه کنیم.
وی گفت: این جنگ دعوای ایران و اسرائیل نیست بلکه دعوای حق و باطل و جنگ مظلوم و ظالم است و در این جنگ موسی زمان امام خامنه‌ای در وسط میدان ایستاده است.
عضو مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وعده الهی قطعی و تغییرناپذیر است، اظهار کرد: امروز امام خامنه‌ای فرمانده لشکر خدا در جهان است و نیرو‌های مسلح ما سربازان لشکر خدا برای مبارزه با صهیونیست‌ها هستند.
رضایی با بیان اینکه مقدمه ظهور نابودی رژیم جعلی و کودک‌کش است، تاکید کرد: انتقام بزرگی از این رژیم جعلی و کودک‌کش گرفته و خواهیم گرفت.
وی با بیان اینکه انتقام فرماندهان و دانشمندان و سربازان و مردم مظلوم خود را خواهیم گرفت، اظهار کرد: ما انتقام کودکان و زنان غزه را خواهیم گرفت.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هنوز از تجهیزات جدید و پیشرفته خود استفاده نکرده‌ایم، گفت آسمان شهر‌های سرزمین‌های اشغالی در اختیار کامل نیروی هوافضای سپاه است برای قطعه قطعه سرزمین‌های اشغالی سلاح مخصوص را آماده داریم و شما خواهید دید که چه درس بزرگی به این رژیم خواهیم داد.
وی با بیان اینکه ایران هنوز سلاح‌های راهبردی خود را به میدان نیاورده است، تاکید کرد: درسی به رژیم صهیونیستی می‌دهیم که دیگر کسی جرأت نکند به کشور ما دست درازی کند. با آنها تسویه حساب ابدی خواهیم کرد. ما خود را برای جنگ‌های بزرگ‌تر آماده کرده‌ایم که اگر بزرگ‌تر آنها به صحنه بیاید هم آماده هستیم که مقابله کنیم.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گزینه‌های متعددی همچون بستن تنگه هرمز را در اختیار داریم، تاکید کرد: زیر بار صلح تحمیلی نمی‌رویم و تا این رژیم را تنبیه نکرده‌ایم کوتاه نخواهیم آمد. کسی که به امنیت ما حمله می‌کند باید پاسخ کوبنده‌ای دریافت کند تا دیگر جرأت نکند این کار را تکرار کند.
وی با بیان اینکه اگر ما امنیت نداشته باشیم، دیگران هم امنیتی نخواهند داشت، گفت: وضعیت میدان به نفع ما است و آنقدر واسطه فرستاده‌اند تا آتش‌بس اعلام کنیم ولی ما نپذیرفته‌ایم و باید تنبیه شوند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ترامپ را فردی ترسو توصیف کرد و افزود: هر زمانی جلوی آنها بایستیم قطعاً پس خواهند کشید. مثل حمله آنها به یمن که خودشان حمله کردند و بعد از مدتی درخواست آتش‌بس کردند.
رضایی همدلی و همراهی مردم در این شرایط را ستودنی دانست و تاکید کرد: بعد از جنگ کشور را دوباره بازسازی خواهیم کرد و در کنار هم با این سرمایه اجتماعی عظیم برای بهبود زندگی مردم تلاش می‌کنیم.
وی با بیان اینکه ملت ما اهل تسلیم نیست، تاکید کرد: شجاعت این ملت را همه دنیا می‌دانند. ملتی که نه تنها مردانش بلکه زنانش نیز در عرصه مقاومت و ایستادگی مقابل دشمن زبانزد هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بزرگداشت شهید وطن شهید عباس اسحاقی در جیرفت وبم
تولید محتوای رسانه‌ای برای ارائه فرصت‌ها و جذب سرمایه گذاران در کرمان
شلیک موشک از یمن به‌ سوی اراضی اشغالی
وقتی که دانشمندان شهید به تعداد هر ایرانی منتشر شدند
بیرق حضرت ابوالفضل العباس، بیرقی برافراشته برای حق مظلوم
عزاداری مردم هرمزگان در شب ششم محرم
آغاز طرح آسفالت معابر شهر پاتاوه در شهرستان دنا
روشن شدن مشعل گاز 15 روستای بخش خلیفان شهرستان مهاباد
جدول قطعی برق ۱۱ تیر ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
پذیرش درخواست توقف جنگ فرصتی دوباره برای دیپلماسی
نصب پرچم «یا حسین» از بندرعباس تا مرز شلمچه
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
حفاظت از اراضی ملی خط قرمز دستگاه قضا
پیش بینی کاهش میدان دید و کیفیت هوا در استان
بیانیه مطالبات بخش خصوصی به مناسبت روز صنعت و معدن
گشایش دفتر یادبود شهدای ایران در بوسنی و هرزگوین
فرصت طلایی مالیاتی برای فعالان اقتصادی
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
شعار‌های ضداسرائیلی در جشنواره موسیقی گلاستونبری
شناسایی مزاحم تلفنی آتش نشانی گناباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
آغاز مراسم تشییع پیکر خانواده ۷ نفره دانشمند شهید هسته‌ای
دلایل اصلی کاهش شاخص بورس در دو روز اخیر
تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرا دارد
آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز
مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است
دعوت ۲۰ بازیکن به اردوی ششم تیم والیبال جوانان
ضرورت حفظ قدرت خرید طبقات کم برخوردار جامعه
باید از انسجام ملی ایجاد شده در حوادث اخیر صیانت کرد
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد
مردم پادزهر جنگ ترکیبی رژیم صهیونیستی بودند
زائرین اربعین بیمه می‌شوند
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
لیگ والیبال ملت ها؛ برتری بلند قامتان ایران مقابل آرژانتین  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست  (۱ نظر)
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)