• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۸۳۱
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲
خراسان رضوی » سیاسی
نماینده نیشابور:

دستاورد‌های میدانی را در مذاکره فدا نکنیم

نماینده مردم حوزه انتخابیه نیشابور گفت: دستاورد‌هایی که در شرایط فعلی در میدان با دست آورده‌ایم را نباید در میز مذاکره از دست بدهیم.

دستاورد‌های میدانی را در مذاکره فدا نکنیم
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی ، سیدیحیی سلیمانی ضمن محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان تأکید کرد: این حادثه تلخ، به‌رغم تمام سختی‌ها، رنج‌ها و خون‌های پاکی که ریخته شد، فرصت‌هایی نیز برای جمهوری اسلامی ایران به همراه داشته است.
 
او اظهار داشت: این حمله زمینه‌ای را فراهم کرد تا حقانیت ما در خصوص مسائل هسته‌ای و حقوق مشروع و قانونی‌مان به دنیا اثبات شود و ما نشان دادیم که در برابر زیاده‌خواهی‌ها ایستادگی و از حقوقمان دفاع می‌کنیم.
 
وی با اشاره به اینکه حمله اسرائیل به ایران بدون هماهنگی و چراغ سبز آمریکا ممکن نبوده و نخواهد بود، افزود: بنا بر گزارش‌های رسیده، آمریکا و اسرائیل از آبان پارسال تدارک این حمله را دیده بودند، آمریکا نشان داد بسیار غیرقابل اعتماد و به شدت فریبکار است.
 
نماینده شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آنها یک فریب راهبردی را مرتکب شدند و هدفی صریح داشتند و آن هدف این بود که مذاکرات را مطرح کردند تا اگر موفق نشدند، اهدافشان در تهران و کشور ما محقق شود.
 
سلیمانی به تماس تلفنی نتانیاهو و ترامپ پیش از حمله اشاره کرد و گفت: تماس دوشنبه آنها نه برای دور ششم مذاکرات، بلکه برای هماهنگی حمله بود. آنها پدافند هوایی هفت کشور را برای این عملیات هماهنگ کرده بودند.
 
این نماینده مجلس با بیان اینکه آمریکا تاکنون در هیچ جنگی پیروز نبوده است، اسرائیل را نیروی نیابتی آمریکا در این جنایت خواند و افزود: آنها فکر می‌کردند با مدلی که در سوریه و لیبی اجرا کردند، می‌توانند ایران را نیز اشغال کنند. 
 
وی به گزارش سیاسی و کاملاً غلط شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اشاره کرد و گفت: این گزارش زمینه را برای این جنایت فراهم کرد، باید به تخلف و کار بی‌شرمانه رافائل گروسی، رئیس آژانس، رسیدگی شود، آن گزارش سرتاسر غلط بود و هیچ پایه و اساسی نداشت.
 
سلیمانی همچنین بر همبستگی ملی حول نظام تأکید کرد و گفت: یک همبستگی ملی حول نظام سیاسی در جامعه شکل گرفته است که باید از این فرصت استفاده و وحدت خود را حفظ کنیم. 
 
وی در حوزه مذاکرات هم هشدار داد: دستاورد‌هایی که در شرایط فعلی در میدان به دست آورده‌ایم، نباید در میز مذاکره از دست برود، غربی‌ها نباید بتوانند ما را منحرف و دستاوردهایمان را مصادره کنند.
 
نماینده شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه در مجلس در حوزه اقتصادی به ثبات ذخایر استراتژیک اشاره کرد و گفت: ذخایر ما در ثبات است و مشکلی برای تأمین کالا‌های اساسی نداریم و اگر کسی بخواهد از این شرایط سوءاستفاده کند، دستگاه‌های نظارتی باید وارد عمل شوند و با آن برخورد کنند. 
 
سلیمانی در پایان تأکید کرد: اسرائیل دچار یک خطای استراتژیک شد و توان و اراده جمهوری اسلامی را دست کم گرفت، شاید این جنگ برای ما هزینه داشته باشد، اما ما هیچ‌گاه در جنگی شکست نخورده‌ایم و این بار نیز پیروز میدان خواهیم بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهاباد لرزید
نفوذ، ابزار دشمن برای ضربه زدن به کشور
تداوم بارش های رگباری تا یکشنبه در استان یزد
هوای گیلان گرم‌ تر می‌ شود
محور مهرستان - ایرانشهر مجددا مسدود شد
فرازی از خطبه های نماز جمعه در شهرهای گلستان
خودداری از کشتن مارها
خبر‌هایی از بزرگداشت شهدای اقتدار در دامغان
بنای راه و شهرسازی بر تکمیل واحد‌های نیمه تمام گذاشته شد
اهدای ۴۲۲ واحد خون در چهارمحال و بختیاری
میز خدمت مسئولان در محله چناران گرگان
گزیده از خطبه‌های نماز جمعه در شهر‌های کهگیلویه و بویراحمد
ثبت جهانی «محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد»
اختصاص ۱۲۰ میلیارد تومان برای ساخت مسکن مددجویی در لرستان
خبرهایی از شرق تا غرب گلستان
روزی به نام ادبیات کودک و نوجوان
دیدار رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با خانواده های شهدای اقتدار در بروجرد
بزرگداشت شهدای دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه در شهر بهمن
راه سازی در مسیر زوار اربعین، سرعت گرفت
اضافه شدن شهرک صنعتی صومعه سرا به محدوده منطقه آزاد انزلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم
اصفهان در وضعیت خطرناک آلودگی هوا
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون
دروغ مدیر کل آژانس؛ بهانه تجاوز به ایران
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
سفر سخنگوی دولت به بوسنی و انتقال پیام پزشکیان
خون پاک شهدا، شکست را به دشمن تحمیل کرد
تکرار تجاوز به کشور با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر مواجه خواهد شد
تیم فوتبال استقلال راهی ترکیه می‌شود
پاری‌سن‌ژرمن حریف چلسی در دیدار پایانی شد
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
عارف: فرمانده کل قوا، محور مدیریت جنگ ۱۲ روزه بود
رئیس مجلس از ابعاد جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و نقش رهبر انقلاب می‌گوید
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم
معارفه وحید هاشمیان در جمع سرخپوشان
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
معابر شهر به نام‌ «شهدای اقتدار» مزین شد  (۱ نظر)
اسرائیل باید به حضور در سرزمین‌های اشغالی پایان دهد  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)