• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۹۸۳
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶
خوزستان » اجتماعی
خوزستان؛

اجرای چهارمین قرار همدلی با شعار «یک ملت، یک پرچم» در کانون‌های مساجد

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد خوزستان از ابلاغ چهارمین قرار همدلی با شعار «یک ملت، یک پرچم» از سوی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور خبر داد.

اجرای چهارمین قرار همدلی با شعار «یک ملت، یک پرچم» در کانون‌های مساجد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، حجت‌الاسلام قاسم سمیری با اشاره به ابلاغ چهارمین قرار همدلی با شعار «یک ملت، یک پرچم» از سوی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، اظهار کرد: در پی تهدیدات و حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران اسلامی که منجر به شهادت جمعی از هموطنان و اساتید و نیرو‌های مسلح شد، چیزی که بسیار مورد توجه قرار گرفت، همدلی و وفاق ملت با سلایق گوناگون حول محور ایران است.

وی افزود: در این میان مسجد، به عنوان کانون وحدت، همدلی، اقتدار و با سابقه‌ای بسیار درخشان در خدمت‌رسانی به آحاد مردم، می‌بایست در این برهه نیز با تمام توان این ظرفیت و نعمت الهی را به میدان آورد؛ به همین جهت طرح «قرار همدلی» از سوی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در ایام پر افتخار دفاع مقدس دوشادوش با مدافعان وطن اجرا می‌شود.

حجت الاسلام سیمری به سیاست‌ها و رویکرد‌های مدنظر در طرح «قرار همدلی» اشاره کرد و ادامه داد: تمرکز بر نام و مفهوم بلند اسلام و ایران، وفاق و همدلی حول محور ولایت و حب وطن، تدبر و تعمق بر سابقه ایران و ایرانی در صلح‌طلبی و مقابله با جنگ افروزی، ترسیم اقتدار و شجاعت مردمان ایران زمین در مقابله با هر گونه تجاوز و تعدی (تکریم مقام شهید و شهادت)، توجه مضاعف به جایگاه رفیع معنویت در امیدآفرینی و امدادالهی، تبیین جایگاه مهم و اثرگذار مسجد در عبور از چالش‌های موجود به ویژه در عرصه‌های اجتماعی و پشتیبانی از مدافعان وطن، بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت‌های رسانه‌ای کشور به‌ویژه شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های از جمله سیاست‌های مدنظر در این طرح است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان با اشاره به الزامات مورد توجه در این طرح عنوان کرد: انسجام‌بخشی و ساماندهی تمامی فعالیت‌ها در سه حوزه تولید محتوا، رسانه، خدمات اجتماعی، بهره‌گیری از شبکه بچه‌های مسجد در راستای تقویت روحیه همدلی و امید از طریق تمامی ظرفیت‌های موجود به ویژه قابلیت‌های فرهنگی و هنری، هماهنگی با ائمه جماعات و بسیج در خدمت‌رسانی مردم و امنیت محله، اتخاذ ساز و کار‌های مناسب به منظور دریافت جذاب‌ترین ایده‌ها و فعالیت‌های میدانی بچه‌های مسجد به همراه الگوسازی و اطلاع‌رسانی گسترده، تقویت و انسجام‌بخشی مضاعف در شبکه بچه‌های مسجد از طریق افزایش تعاملات میدانی و مجازی به همراه پویش‌های سراسری، ساماندهی و تقویت عرصه‌های اجتماعی مسجد مبتنی بر اقتضائات حال حاضر نظام در هماهنگی با قرارگاه‌های ملی و استانی مساجد از جمله الزمات مورد توجه در این طرح است.

وی همچنین طراحی و اجرای فعالیت‌های میدانی در حوزه‌های های فرهنگی، هنری، اجتماعی در سطح ملی و استانی و محلی به صورت مستقل با بهره‌مندی از ظرفیت کانون‌ها و به صورت مشترک با نهاد‌های ذیربط به ویژه در بستر زمانی ماه محرم و ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع)، اجرای فعالیت‌های جذاب فرهنگی، هنری در مناطق دارای تمرکز و تراکم جمعیتی بالا، حضور موثر، منظم در فضای مجازی از طریق تولید محتوا و ضریب دادن به تولیدات چند رسانه‌ای جذاب، آگاهی‌بخشی و آموزش‌های لازم به عموم مردم در موضوعات مورد نیاز در زمان جنگ و چالش‌های حال حاضر، تبیین و تحلیل وضعیت موجود ایران و جهان از طریق کارشناسان خبره و رعایت دستورالعمل‌های امنینی به ویژه در موضوعات سایبری و پدافند غیرعامل را از دیگر الزامات مورد توجه این طرح نام برد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران در مسیر دیپلماسی تمدنی
مراسم عزاداری روز عاشورا در بیت آیت الله سبحانی
حزب جدید ایلان ماسک، در مقابل دوحزب سیاسی آمریکا
عزاداران سوگوار عاشورای حسینی در سراسر استان اصفهان
طنین نوای «یا حسین» در شب عاشورای حسینی
پخت یک تن حلیم نذری در شهر باغبهادران
کشف ۱۲۳ دستگاه استخراج رمز ارز در کرمان
افزایش ۲ برابری ذخایر خون مصرفی بیماران
عرضه ویژه رمان عاشورایی «ده تَن» در سامانه کتاب فاطمی
خطبه‌خوانی شب عاشورا در حرم رضوی برگزار شد
این خانه عزادار حسین (ع) است
برگزاری تست آمادگی جسمانی داوران فوتبال چهارمحال و بختیاری
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی ودمایی هرمزگان-۱۵ تیر
شور حسینی و یاد شهدای اقتدار در روسیه
تداوم ناپایداری های جوی تا سه شنبه در مازندران
طنین ندای وطن در واکنش به حضور رهبری در حسینیه امام خمینی
اهدای خون مردم قم در تاسوعا ۱۶ درصد افزایش یافت
مراسم عزاداری روز عاشورا در بندرعباس
آزادی ۸ زندانی در همدان به حرمت ماه محرم
عزاداری مردم فارس در شب عاشورای حسینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب
کسب دو نشان طلا و برنز نمایندگان ایران در روز نخست
گلایه پزشکیان از فضاسازی‌ها درباره سفر به جمهوری آذربایجان
ربایش دیپلمات‌های ایرانی در بیروت مصداق عمل تروریستی است
هر تجاوزی فروپاشی رژیم صهیونیستی را شتاب می‌دهد
علت حمله به اماکن پلیس، همکاری شدید مردم در معرفی مظنونان جاسوسی بود
عزاداری شب تاسوعا در حسینیه امام خمینی (ره)
حضور قلعه‌نویی در اردوی تیم امید فوتبال ایران
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد
حضور قالیباف و مخبر در عزاداری روز تاسوعا
آمادگی سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
تخت‌روانچی: آماده هر احتمالی هستیم
عهد خون مردم تهران در روز تاسوعا با مقام معظم رهبری
طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت
نخستین پرواز فرودگاه بین‌المللی تبریز انجام شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۵ نظر)
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)