• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۵۸۷
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸
آذربایجان غربی » سیاسی

عاشورا درس ایستادگی را به ملت بزرگ ایران آموخته است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: ایستادگی ملت بزرگ ایران در مقابل رژیم منحوس صهیونیستی به خاطر درسی است که از عاشورا گرفته است.

عاشورا درس ایستادگی را به ملت بزرگ ایران آموخته است

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی  ؛نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با بیان اینکه ملت بزرگ ما در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی در مقابل دو ابرقدرت جهان ایستادند و آن‌ها را ذلیل و خار کردند افزود: از نیرو‌های مسلح کشورمان قدردانی می‌کنیم که در این ۱۲ روز مردانه در مقابل دشمنان ایستادند تا ملت عزیز ایران با عزت و آرامش زندگی کنند.

امام جمعه ارومیه با اشاره به پیام جدید رهبر معظم انقلاب و سه تبریک مهم به ملت بزرگ ایران تصریح کرد: پیروزی قدرتمندانه در برابر رژیم صهیونیستی، شکست همینه آمریکا و بمباران مهمترین پایگاه نظامی آمریکا در منطقه و اتحاد و همبستگی ملت بزرگ ایران سه موضوعی بود که رهبری در خصوص آنها به ملت همیشه در صحنه ایران تبریک گفتند.

حجت الاسلام والمسلمین قریشی پیروزی نیرو‌های مسلح قدرتمند در مقابل رژیم منحوس صهیونیستی را یک پیروزی مهم دانست و ادامه داد: رهبر معظم انقلاب فرمودندرژیم منحوس صهیونیستی با ضربات سنگین موشکی ایران در ۱۲ روز جنگ تحمیلی له شد.

شکست تاریخی رژیم صهیونیستی و له شدن آن به دست ملت بزرگ ایران

وی با بیان این که این شکست تاریخی رژیم صهیونسیتی موجب شد تا آنها متمسک به آمریکا شوند خاطرنشان کرد: هر چند این تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونی با حمایت آمریکا انجام می‌شد، اما شکست‌های پی در پی آنها موجب شد تا صراحتا از آمریکا بخواهند که ورود کند و جنگ را خاتمه دهد.
امام جمعه ارومیه افزود: در هفتاد سال گذشته هیچ کشور مسلمانی چنین ضربه‌ای به رژیم منحوس صهیونیستی نزده بود و تنها ایران توانست با ضربات سنگین موشکی آنها را ذلیل کند.

حمله به پایگاه العدید سیلی محکم به آمریکا بود

وی با بیان این که ایران در حمله با پایگاه مهم العدید آمریکا در قطر با آن کشوری گلاویز شد که ادعای ابرقدرتی داشت افزود: خیلی تلاش کردند که حمله‌ی ایران را کوچک جلوه دهند، اما ایران توانست بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در منطقه را بمباران کند و این ضربه بزرگی به بدنه آمریکا بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین قریشی با اشاره به این که آمریکا توانست تنها به نهاد هسته‌ای ما حمله کند و ادعا کردند که آنجا را از بین بردند ولی دروغ گفتند افزود: آنها می‌خواستند دستاورد ایران را کوچک نشان دهند و حمله خود را به تاسیسات هسته‌ای ایران بزرگنمایی کنند که حتی خبرنگار خودشان هم به مضحک بودن این ادعا اعتراف کرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی ادامه داد: ایران با حمله قدرتمند خود به پایگاه العدید آمریکا در قطر سیلی محکمی بر صورت ابرقدرت جهان آمریکا زد.

تبریک اتحاد و همبستگی ملت ایران در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی 

وی تبریک سوم رهبری را تبریک به اتحاد و همبستگی ملت ایران عنوان کرد و گفت: در جنگ تحمیلی ایران در برابر رژیم صهیونسیتی هر کسی با هر گرایشی به میدان آمد و از خاک وطن دفاع کرد که این موضوع اتحاد و همبستگی ملت بزرگ ایران را به همگان نشان داد.

امام جمعه ارومیه ایجاد مناقشات قومی، تحریم‌های اقتصادی، شهادت سرداران و فرماندهان، راه اندازی جنگ سایبری، از کار انداخته سیستم‌های پدافندی ایران و فعال کردن پهپاد‌های نفوذی را در کشور را چند دسیسه مهم دشمنان برای شکست ایران عنوان کرد و ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در کمتر از ۱۵ ساعت فرماندهان را منصوب کردند و همان شب موشکباران اسراییل آغاز شد و نیرو‌های مسلح ایران ۱۲ روز مداوم مواضع رژیم صهیونیستی را بمباران کردند.

اهمیت برخورد قوه قضائیه با جاسوسان و‌نفوذان رژیم صهیونیستی 

امام جمعه ارومیه با تقدیر از اقدام قوه قضاییه در برخورد قاطع با نفوذی‌ها و جاسوسان رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد:منافقین از کافران بدتر هستند چرا که از داخل به نظام اسلامی ضربه می‌زنند و باید با قاطعیت تمام با آنها برخورد‌های لازم انجام گیرد.

اهمیت رعایت حرمت عزای اباعبدالله الحسین علیه السلام 

وی با اشاره به اهمیت حفظ حرمت عزاداری سیدالشهدا ع در ایام ماه محرم الحرام تاکید کرد: باید همه به گونه‌ای رفتار کنیم تا حرمت عزاداری امام حسین ع رعایت شود و هم در ظاهر و باطن عزادار امام حسین ع باشیم.
امام جمعه ارومیه استفاده نکردن از سخنرانی‌های مذهبی را در تبیین و تحلیل قیام امام حسین ع را موجب به انحراف کشیده شدن عزاداری‌ها دانست و تصریح کرد: استفاده از علما و سخنرانان در عزاداری‌ها یک اصل مهم و اساسی است تا نهضت و قیام امام حسین ع را تبیین کنند و پس از آن عزاداری‌ها انجام گیرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با تاکید بر این که باید در عزاداری‌ها از مزاحمت به همسایگان پرهیز کنیم ادامه داد: باید مداحان از مقاتل معتبر استفاده کرده و بر سرودن اشعار حماسی و انقلابی تاکید داشته باشند تا شمر زمانه خود را بهتر بشناسیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین قریشی اصلاح در امت رسول الله و احیای امر به معروف و نهی از منکر را دو هدف مهم قیام امام حسین ع عنوان کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر باید در جامعه همیشه زنده باشد چرا که موجب اصلاح آن می‌شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تلاش برای بازگشت به دوران طلایی واگن پارس
تشییع بسیجی پاسداربر روی دستان مردم شرق استان
برداشت بیش از هزار تُن میگو از مزارع پرورش شهرستان سیریک
مصوبات جدید هیئت دولت در حوزه تشویق سرمایه‌گذاری
برداشت ۶۵۰ هزار تن چغندر قند در شوش
پیکر مطهر شهید «محمدمهدی مهدی‌پور‌قزوینی» تشییع می‌شود
کشت گلرنگ در ۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی تکاب
زندگی بخشی بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار نیازمند عضو
دیدار مدیر امور ایثارگران قوه قضاییه با خانواده شهید ندامتگاه اوین
اعزام گروه واکنش سریع بهداشت دزفول به احمدفداله برای بررسی بیماری‌های گوارشی
افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
حمیدیه در وضعیت خطرناک آلودگی هوا/ ۱۳ شهر در وضعیت قرمز و نارنجی
۴۸ درصد وسعت لرستان درگیر خشکسالی شدید
جولان گرد و خاک در آسمان قم
بهره برداری از نیروگاه دو و نیم مگاواتی برق خورشیدی در فریمان
۵ هزار هیئت مذهبی مازندران پایگاه تبیین گفتمان عاشورا شدند
ادامه همبستگی‌ها با کشورمان در ونزوئلا
برگزاری شانزدهمین یادمان شب‌های بین‌الحرمین در اهواز
بهره‌برداری از طرح مرغ گوشتی بزودی در خانمیرزا
گشایش دفتر یادبود شهدای اخیر ایران در فیلیپین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
بازدید پزشکیان از مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونی
برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیر
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
ترکیه: اقدام ایران دفاع مشروع از خود بود  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)