• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۸۰۱
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۴
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی

عاشورا تا پیروزی؛ روایت عزت ملت ایران در سایه ولایت و مقاومت

پیروزی مقتدرانه ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه اخیر، بازتاب بین المللی گسترده‌ای داشت؛ پیروزی که باید، با تحلیل‌های منطقی، علمی و واقع گرایانه، ابعاد آن برای افکار عمومی در سطح داخلی و جهانی تبیین گردد.

عاشورا تا پیروزی؛ روایت عزت ملت ایران در سایه ولایت و مقاومت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سید ولی موسوی فعال رسانه‌ای و فرهنگی در یادداشتی به جنگ موشکی اخیر ایران، آمریکا و اسرائیل اشاره کرده و گفت: انقلاب بزرگ ملت ایران، ریشه در قیام سرخ عاشورای حسینی دارد؛ قیامی برخاسته از ایمان، آزادگی، ظلم ستیزی و فریاد عدالتخواهی.
وی افزود: همان گونه که امام حسین (ع) در روز عاشورا راه ایستادگی در برابر ظلم و فساد را به بشریت آموخت، ملت ایران نیز با تأسی به این مکتب نورانی، علیه طاغوت زمان قیام کرد و با رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، پرچم عزت، استقلال و حق طلبی را برافراشت.
موسوی با اشاره به اینکه روح عاشورایی انقلاب اسلامی، همواره جوهری زنده و جاری در مسیر حرکت ملت ایران بوده و هست ادامه داد: روحیه‌ای که در آن، ترس جایی ندارد، تسلیم بی معناست و شهادت افتخار جاودانه است.
این فعال رسانه ای و فرهنگی استان پیوند عمیق میان عاشورا و انقلاب را رمز ماندگاری این نهضت الهی و ضامن تداوم آن تا تحقق عدالت جهانی و ظهور منجی موعود (عج) عنوان کرد.
سید ولی موسوی با تاکید بر اینکه پیروزی جنگ 12 روزه ایران باید با تحلیل‌های منطقی، علمی و واقع گرایانه، ابعاد آن برای افکار عمومی در سطح داخلی و جهانی تبیین شود افزود: این رخداد، نه تنها نماد قدرت دفاعی و اراده ملی ایران بود، بلکه تجلی وحدت، هوشمندی و ایستادگی ملتی است که تهدید‌های نظامی، رسانه‌ای و سیاسی را به فرصت‌های عزت آفرین تبدیل کرد.
وی ادامه داد: اقتدار و انسجام ملت بزرگ ایران، در پرتو رهبری داهیانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) وفداکاری‌های نیرو‌های مسلح، این حادثه تاریخی را رقم زد.
این فعال رسانه ای اضافه کرد: اکنون وظیفه ما است با بهره گیری از ظرفیت‌های رسانه‌ای، فرهنگی و دیپلماسی عمومی، این پیروزی را به گفتمانی فراگیر در منطقه و جهان تبدیل کرده و روایت واقعی مقاومت، عزت و کامیابی را برای نسل‌های آینده زنده نگه داریم.
وی گفت: امروز دشمن با شیوه‌های نوین در جنگ ترکیبی، آرایش خود را تغییر داده و در پی برهم زدن ثبات منطقه‌ای است.
موسوی افزود: تجربه نشان داده که عقب نشینی دشمنان، همواره موقتی و تاکتیکی است. از این رو، هوشیاری، انسجام، آمادگی میدانی و تقویت جبهه رسانه‌ای و فرهنگی، ضرورتی انکارناپذیر است.
در چنین شرایطی، ضمن التزام به عقلانیت راهبردی و اصول دیپلماسی، باید قدرت بازدارندگی خود را حفظ و تقویت کنیم. باید نشان دهیم که ایران اسلامی، در برابر هرگونه تهدید احتمالی، پاسخی قاطع، سریع و هوشمندانه خواهد داد.
و اما پایان سخن این فعال رسانه ای:
۱. تقویت جبهه رسانه‌ای انقلابی: تولید محتوای خلاق، فاخر، امیدآفرین و تبیینی باید در اولویت نهاد‌های فرهنگی، آموزشی و رسانه‌ای قرار گیرد.
۲. گسترش آموزش سواد رسانه‌ای در مدارس و دانشگاهها: با ارتقای آگاهی نسل جوان نسبت به تکنیک‌های جنگ نرم و عملیات روانی دشمن، می‌توان جامعه را در مقابل هجمه‌های رسانه‌ای ایمن کنیم و با تربیت نسل نوجوان وجوان فرداه‌هایی زییاتر از امروز بسازیم.
۳. انسجام جریان‌های فکری و نخبگان اجتماعی: چهره‌های اثرگذار باید منشأ وحدت، عقلانیت و امید در فضای عمومی و رسانه‌ای کشور باشند و اگر اختلاف سلیقه‌ای وجود دارد درون خانوادگی حل شود و به سطح افکار عمومی کشانده نشود.
۴. الگوسازی از دستاورد‌های مقاومت و ایثار: معرفی الگو‌های واقعی از شهدا، فرهنگیان، گروه‌های جهادی و مدافعان وطن می‌تواند جریان ساز تربیت نسل مؤمن و مقاوم باشد.
۵. وفاداری عملی به ولایت فقیه و ارزش‌های اسلامی: تنها با تبعیت آگاهانه از رهبری می‌توان مسیر تمدن سازی نوین اسلامی را ادامه داد.

آینده روشن از آنِ ملتی است که با ایمان، آگاهی، همدلی و مجاهدت، در مسیر آرمان‌های الهی و ملی گام برمی دارد که قطعا ملت بزرگ و هوشمند ایران اسلامی با درک شرایط جدید بیش از هر زمان دیگری اتحاد و همدلی خویش را حفظ خواهند کرد و مسئولان نیز با تدبیر و برنامه ریزی اصولی و عالمانه برای حل مشکلات مردم مجاهدانه و بی وقفه تلاش کنند تا روز به روز شاهد عزت و سربلندی ایران عزیز در سراسرجهان باشیم. انشالله

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی روند ساخت واحدهای مسکونی در شورای مسکن سمنان
تخریب گسترده محیط زیست در ۹ استان کشور بر اثر جنگ
موضع‌گیری‌های نادرست اروپا، مسیر دیپلماسی را دشوارتر خواهد کرد
بیان وقایع عاشورا توسط هنرمندان تعزیه خوان
احیای بنا‌های تاریخی شهرستان بافق
هلدینگ های بزرگ کشور در گلستان
احداث ۱۰۰۰ نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی در سراسر کشور
هوای زنجان خنک می شود
سنج و دمام آوای حماسی عزاداران گچسارانی در رثای سرور و سالار شهیدان
اجرای عملیات اصلاح ۲۵۰۰ هکتار از باغ‌های استان
سرمایه گذاری در مسیرتولید و اشتغال بومی
روز‌های سخت ارتش رژیم صهیونیستی در غزه
بررسی موشک‌باران سال‌های ۶۵ تا ۶۷ در نشست قم پژوهی
چشم‌انتظاری داوطلبان کنکور برای اعلام زمان آزمون
برپایی مجلس عزای امام حسین(ع) در هیئت رزمندگان اسلام قم
تبیین ظرفیتها وکارکردهای رسانه ملی درتقویت و انسجام وحدت ملی و تقریب مذاهب
درگذشت تعزیه خوان برجسته دیار ترشیز
کمتر از یک فصل تا حذف نام سد از کمال صالح
بزودی، راه‌اندازی سامانه هوشمند نظارت بر بازار خوزستان
جریان زندگی در تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
آغاز مراسم تشییع پیکر خانواده ۷ نفره دانشمند شهید هسته‌ای
دلایل اصلی کاهش شاخص بورس در دو روز اخیر
آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز
مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است
تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرا دارد
دعوت ۲۰ بازیکن به اردوی ششم تیم والیبال جوانان
ضرورت حفظ قدرت خرید طبقات کم برخوردار جامعه
باید از انسجام ملی ایجاد شده در حوادث اخیر صیانت کرد
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد
زائرین اربعین بیمه می‌شوند
مردم پادزهر جنگ ترکیبی رژیم صهیونیستی بودند
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
لیگ والیبال ملت ها؛ برتری بلند قامتان ایران مقابل آرژانتین  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست  (۱ نظر)
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)