• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۶۳۲۸
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۹
زنجان » اجتماعی

نصب ۴۶ هزار کنتور هوشمند برق در زنجان

شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با نصب ۴۶ هزار کنتور هوشمند در استان، به دنبال کاهش تلفات انرژی و بهبود کارایی شبکه برق است.

نصب ۴۶ هزار کنتور هوشمند برق در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان؛ معاون برنامه‌ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان از نصب ۴۶ هزار دستگاه کنتور برق هوشمند در استان خبر داد و این اقدام را در کاهش تلفات غیرفنی انرژی بسیار موثر دانست.

سهیل ضمن تشریح برنامه‌های این شرکت برای مدیریت بهینه مصرف و کاهش هدررفت انرژی، تعویض کنتور‌های معیوب را از برنامه‌های محوری سال جاری برشمرد و افزود: کنتور‌های معیوب یکی از عوامل مهم در بروز تلفات غیرفنی هستند که با شناسایی و جایگزینی آن‌ها با کنتور‌های هوشمند، گام مؤثری در جهت افزایش دقت قرائت و کاهش هدررفت انرژی برخواهیم داشت.

وی با اشاره به تدوین برنامه‌های جامع و ویژه برای سال ۱۴۰۴ در جهت کاهش هرچه بیشتر تلفات انرژی در استان، اظهار داشت: در این خصوص، اصلاح ضریب توان فیدر‌ها نیز ضروری است. با این اقدام، علاوه بر کاهش تلفات فعال، شاهد بهبود کیفیت توان و افزایش ظرفیت عملیاتی شبکه نیز خواهیم بود.

معاون برنامه‌ریزی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان به روند نزولی تلفات انرژی در استان طی ۱۰ سال گذشته اشاره کرد و افزود: “استان زنجان در این مدت به ارقامی پایین‌تر از میانگین کشوری دست یافته و با اجرای برنامه‌های پیش‌رو، شاهد دستیابی به ارقام به مراتب مطلوب‌تری در این زمینه خواهیم بود.” وی تاکید کرد: “کاهش تلفات انرژی یکی از شاخص‌های اصلی بهره‌وری در صنعت برق است و در سال جاری تمرکز ویژه‌ای بر اصلاح ساختار شبکه فشار ضعیف خواهیم داشت.”

سهیل، این اصلاحات را شامل اقداماتی نظیر تبدیل شبکه‌های سیم‌های مسی در شبکه هوایی به کابل‌های خودنگهدار دانست و تصریح کرد: این امر علاوه بر کاهش قابل توجه تلفات فنی، به افزایش ایمنی و پایداری شبکه نیز کمک شایانی خواهد کرد و تاکنون ۹۹ درصد این پروژه اجرا شده است.

وی همچنین یکی دیگر از اولویت‌های مهم را انتقال تابلو‌های توزیع و لوازم اندازه‌گیری به نقاط خارج از دسترس مشترکین عنوان کرد و گفت: این اقدام نه تنها از دستکاری‌های احتمالی جلوگیری می‌کند، بلکه به بهبود دقت اندازه‌گیری، قرائت و کاهش تلفات غیرفنی نیز منجر خواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان به برنامه‌های قاطع برای جمع‌آوری انشعابات غیرمجاز اشاره کرد و این اقدام را گامی اساسی در راستای مقابله با تلفات غیرفنی و صیانت از حقوق مشترکین دانست.

سهیل در پایان خاطرنشان کرد: طی یک دهه اخیر، استان زنجان شاهد روند نزولی تلفات انرژی بوده و از ۹.۸۱ درصد در سال ۱۳۹۳ به ۶.۵ درصد در سال ۱۴۰۳ رسیده است که نشان‌دهنده موفقیت‌آمیز بودن برنامه‌های در دست اجراست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش دمای هوای استان همدان
آرامش نسبی بازار نفت پس از آتش‌بس
هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی
یک کشته در واژگونی خودرو در جاده دشت ارژن به شیراز
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های تیم ملی
۶ هزار عملیات گاز رسانی در ۱۲ روز جنگی
اجرای سوگواره بصیرت عاشورایی در ۸۳ بقعه متبرکه
دهمین همایش بین المللی حقوق بشر آمریکایی در تهران
اجرای مجالس هنر تعزیه در فرهنگسرای نیاوران
تشکیل ۱۲۰ پرونده تعزیراتی در استان همدان
تمهیدات جدید برای مدیریت توزیع دارو در شرایط خاص
فوت مرد ۵۶ ساله در رودخانه قزل اوزن میانه
اعزام بانوی بسکتبالیست کردستانی به مسابقات آسیایی
دنیا عظمت و قدرت ‌نیروهای‌ مسلح ایران را درک کرد
تلاش بی وفقه صنعتگران اصفهانی در جنگ ۱۲ روزه با صهیونیسم
تنها ۳۱ درصد از حجم سد زاینده رود آب دارد
کاهش نسبی دمای هوای استان همدان از فردا
تدابیر ترافیکی تاسوعا و عاشورای حسینی در اصفهان
زنجان آماده برگزاری باشکوه«یوم العباس»
خرید تضمینی ۲۳ هزار تن کلزا در مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
نشست شورای عالی قضایی
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو