• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۰۶۴۴
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۴
البرز » سیاسی

در مقابل یزید زمان تسلیم نخواهیم شد

امام جمعه کرج در خطبه‌های امروز نماز جمعه گفت: ما تربیت شده مکتب نبوی، علوی، فاطمی و حسینی هستیم به آمریکای پلید که از ما می‌خواهد تسلیم شویم همان سخن سالار شهیدان کربلا را می‌زنیم که در مقابل یزید زمان تسلیم نخواهیم شد.

در مقابل یزید زمان تسلیم نخواهیم شد
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان البرز،آیت الله حسینی همدانی گفت: به آمریکای پلید که از ما می‌خواهد تسلیم شویم همان سخن سالار شهیدان کربلا را می‌زنیم که در مقابل یزید زمان تسلیم نخواهیم شد.
نماینده ولی فقیه در استان البرز گفت: از آنجایی که نظام محاسباتی آمریکا در طول این سال‌ها درباره ایران غلط عمل کرده و با قدرت ایمان انقلابی مردم عاشورایی، فاطمی، ملی و روحیات اقوام و مذاهب مختلف مردم ایران آشنا نیست رابطه به مقاتله آنطوری که آنها فکر می‌کنند نخواهد رسید.
خطیب جمعه کرج اضافه کرد: دشمن از سرمایه‌های اجتماعی ایران اسلامی که از یک طرف به حضور مردم متصل و از سمت دیگر به قدرت بازدارندگی و نیرو‌های مسلح شجاع و با صلابت کشور متصل است، درک درستی ندارد. دشمن تمام تلاش خود را برای براندازی کرد، اما نتوانست، در نتیجه به دنبال مهار جمهوری اسلامی و تضعیف هویت انقلابی و اسلامی رفت.
امام جمعه کرج گفت: راهبرد اول دشمن در این زمینه افزایش فشار برای مذاکره و امتیاز دهی بوده است، راهبرد دوم تمرکز بر اقدامات داخلی در نظام اسلامی و ناکارآمد جلوه دادن نظام بود، دشمن در تلاش بود فضایی را به وجود بیاورد که نظام ناکارآمد جلوه کند، مردم ناراضی شوندو با همدیگر اختلاف داشته باشند که به این اهداف هم نرسید.
وی ادامه داد: دشمن ناکام مانده و انشالله ناکام هم خواهد ماند بنابراین آن چیزی که برای چشم انداز آینده در نظر گرفته می‌شود این است که روابط ایران، آمریکا بر اساس آن نظام هویتی که دارد هیچ وقت به مفاهمه و معامله نخواهد انجامید.
آیت الله حسینی همدانی افزود: دشمنان با استفاده از جنگ روانی و شایعه‌سازی قصد دارند وحدت ملی را تحت تأثیر قرار دهند و می‌خواهند شکست خود را با عوامل فریب خورده جبران کرده تا برای خودشان روحیه سازی کنند و رسانه‌ها باید آمادگی مردم را برای این موضوع افزایش دهند.
خطیب جمعه کرج در ادامه اضافه کرد: دشمن شرور و باند تبهکار و ارباب قمارباز آنها بداند که ایران هنوز از ظرفیت فراوان راهبردی و ژئوپلیتیک خود استفاده نکرده و دست خود را هوشیارانه روی ماشه نگه داشته تا اگر خطایی ببیند، جواب دشمن را با قدرت و صلابت بدهد.
امام جمعه کرج گفت: ایران و آمریکا براساس نظام هویتی که دارند ممکن است در مواردی با عناوین و دلایل خاص با هم گفت‌و‌گو کنند، اما آمریکا هرگز تسلیم شدن ایران را نخواهد دید و شعار مردم ایران هماهنگ با شعار مردم جهان، مرگ بر آمریکا است.
آیت‌الله حسینی‌همدانی افزود: البته آمریکا دست از تلاش بر نمی‌دارد و در این مدت خطای راهبردی مرتکب شد و رژیم صهیونیستی را برای حمله به ایران تحریک کرد و در نهایت ناچار شد برای رهایی سگ تعلیم دیده خود وارد میدان شود.
نماینده ولی فقیه در استان البرز ادامه داد: ایران در این مرحله توان موشکی خود را نشان داد و رژیم غاصب صهیونیستی برای اولین بار پس از ۷۰ سال کودک‌کشی و ترور مزه شکست را چشید.
امام جمعه کرج گفت: عملیات وعده صادق ۳ دستاورد‌های زیادی داشت، از جمله اینکه شبکه‌ای از موساد در داخل کشور ضربه خورد و جلوی نفوذ و خرابکاری آنها گرفته شد بطوریکه محبوبیت جمهوری اسلامی در بین ملت‌های آزاده و مسلمان بالاتر رفت و نشان داد دو قدرت اتمی در برابر اراده ایران ناتوان هستند.
وی افزود: دستگاه‌های امنیتی که تا امروز آمادگی کامل داشتند در دستگاه‌های مختلفی که این مسئولیت را به عهده دارند باید با قدرت و توان مضاعف مسیر خود را ادامه دهند در ضمن آسیب شناسی از گذشته هم نسبت به مسائل مختلف داشته باشند.
وی در ادامه اضافه کرد: این مرحله تمرینی بود و ما یک رزمایش ۱۲ روزه را رد کردیم، توقف جنگ در این مرحله به معنای پایان جنگ نیست و هر لحظه ممکن است دشمن با تجدید قوا، عملیات گسترده‌تری علیه ما داشته باشد بنابراین لازم است همه آماده و زندگی عادی را با هوشیاری داشته باشیم.
آیت‌الله حسینی همدانی افزود: باید نسبت به تقویت نقاط قدرت و رفع نقص‌ها، اقدام جدی داشته باشیم، همه باید تلاش کنند و نگذارند سرمایه اجتماعی نظام لطمه ببیند.
خطیب جمعه کرج گفت: دشمن مقابل ما به هیچ اصلی پایبند نیست، فریبکار و شرور است و با توجه به ضربات مهلکی که خورده است، روایت دروغ می‌کند و تلاش دارد تا شکست خود را با کمک عوامل مزدور با تزویر و شایعه جبران کند. 
امام جمعه کرج به اهمیت جنگ شناختی هم اشاره کرد و گفت: جنگ شناختی مساله مهمی است و باید بیشتر تبیین شود، بخشی از قصه کربلا هم جنگ شناختی است و برخی تحت تأثیر شایعات برای جنگ با امام آمده بودند.
وی در ادامه بر لزوم پیروی از سیره امام حسین (ع) و آیات قرآن تأکید کرد و گفت: جامعه باید در انس با قرآن و اعمال خود، به ارزش‌های آن وفادار باشد.
آیت الله حسینی همدانی بر اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تأکید کرد و اضافه کرد که این فریضه الهی باید به عنوان بخشی از دفاع و جهاد در زندگی مردم گنجانده شود.
امام جمعه کرج از تلاش‌های بی وقفه سربازان گمنام امام زمان (عج)، نیروی انتظامی و بسیج برای شناسایی و دستگیری عوامل نفوذی بیگانگان قدردانی کرد و از مردم خواست موارد مشکوک را به نیرو‌های امنیتی و انتظامی گزارش کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی
ایلان ماسک یک حزب جدید سیاسی در آمریکا تشکیل داد
رایزنی مصر و عربستان در مورد غزه و ایران
تلفات سیل تگزاس آمریکا به دست‌کم ۵۰ نفر رسید
ضرورت همبستگی جهانی در برابر جنگ و فقر و تحریم
نکات مهم در روابط اجتماعی
بازتاب بین المللی حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا
هوای یک منطقه برمدار قرمزو ۹ منطقه و دو شهر نارنجی
پایان ریل‌گذاری ایستگاه‌های خط دو قطارشهری اصفهان
«خون‌آورد» بازخوانی یک جلسه تاریخی در تاسوعای ۱۳۵۵
شاعران آیینی در سوگ حسین (ع)
کتاب «آه» روایتی از مقتل امام حسین (ع)
بسته کتاب‌های محرم
تدوین اهداف کلان حفاظت از تنوع زیستی کشور تا سال ۱۴۳۰
شناسایی و رفع ۱۱۰ مورد ناهماهنگی ایمنی و بهداشتی در تکایا منطقه ۸
گلستان در اشک و ماتم؛ طنین نوای یا حسین در شب عاشورا
روایت ۶۰ سال دلدادگی پیرغلام حسینی در الشتر
واکنش مردم کیش به حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم شب عاشورا
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا
اتباع دستفروش از مترو و شهر طرد می شوند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب
کسب دو نشان طلا و برنز نمایندگان ایران در روز نخست
گلایه پزشکیان از فضاسازی‌ها درباره سفر به جمهوری آذربایجان
ربایش دیپلمات‌های ایرانی در بیروت مصداق عمل تروریستی است
هر تجاوزی فروپاشی رژیم صهیونیستی را شتاب می‌دهد
علت حمله به اماکن پلیس، همکاری شدید مردم در معرفی مظنونان جاسوسی بود
حضور قلعه‌نویی در اردوی تیم امید فوتبال ایران
عزاداری شب تاسوعا در حسینیه امام خمینی (ره)
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد
حضور قالیباف و مخبر در عزاداری روز تاسوعا
تخت‌روانچی: آماده هر احتمالی هستیم
عهد خون مردم تهران در روز تاسوعا با مقام معظم رهبری
آمادگی سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
سانسور اصابت موشک‌های ایران به ۵ پایگاه نظامی «اسرائیل»
نخستین پرواز فرودگاه بین‌المللی تبریز انجام شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۵ نظر)
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)