• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۲۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی

دستور اژه‌ای برای بازسازی هر چه سریع‌تر زندان اوین

رئیس قوه قضاییه گفت: تدابیر و تمهیدات مقتضی برای بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین اتخاذ و شرایطی فراهم شود که در اسرع وقت، زندانیان منتقل شده از این زندان به ندامتگاه مزبور بازگردند.

دستور اژه‌ای برای بازسازی هر چه سریع‌تر زندان اوین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۱۶ تیر) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، ضمن تسلیت مجدد ایام حزن آل‌الله در ماه محرم، اظهار کرد: محرمِ امسال، حقیقتاً جلوه‌ای دیگر دارد و همگان در اقصی نقاط دنیا، معنا و مفهوم ملت عاشورایی ایران را درک کردند؛ جهانیان تصور داشتند که به واسطه شرارت‌ها و جنایت‌های صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها، محرم امسال در ایران از فروغ و جلوه سال‌های قبل تُهی است، اما اگر بگوییم محرم امسال از همه لحاظ و جهات، بی‌نظیر است، سخنی به گزاف نگفته‌ایم؛ در این محرم، غیرت و شجاعت ملت حسینی ایران، تبلور یافت و همگان فهمیدند که همانطور که امام خمینی (ره) فرمودند ایران یک وجود الهی است و هیچ قدرتی نمی‌تواند به این وجود الهی، لطمه وارد کند.

رئیس عدلیه بیان داشت: وقایع اخیر و دفاع مقدس جانانه ملت و قوای مسلح ما در برابر آمریکا و رژیم صهیونی، به جهانیان ثابت کرد که حقیقتاً «ایران مهد دلیران» است؛ شاید تا پیش از این، عبارتِ «ایران مهد دلیران» برای جهانیان، بیشتر بیانگر نوعی مُجامله و شعار بود؛ اما در وقایع اخیر، ترجمانِ عینی این عبارت به منصه‌ظهور رسید و دلیر بودن ایرانیان برای همگان ثابت و ملموس شد.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: ملت عاشورایی ایران در دهه محرم امسال نشان داد که شجاعت و سلحشوری‌اش مرز و انتهایی ندارد و چنانچه دشمن غدّار مجدداً هوس حمله به حریم ایران اسلامی را کند، پاسخ کوبنده‌تری را از این ملت و فرزندان این ملت در قوای مسلح دریافت خواهد کرد.

همه مردم ایران در داخل و خارج کشور، حتی منتقدان مقابل دشمن ایستادند

رئیس دستگاه قضا ضمن تشریح و تبیین مؤلفه‌های تقویت اتحاد و انسجام مردمی طی حدود ۲۰ روز اخیر، گفت: از ۲۳ خرداد به این سو که جنگ تحمیلی دیگری علیه ملت ایران آغاز شد و دفاع مقدس جانانه‌ای از ناحیه مردم و قوای مسلح ایران اسلامی علیه دشمن صهیونی و آمریکایی شکل گرفت، شاهد ظهور و بروز انسجام و اتحاد زایدالوصفی در میان اقشار و طبقات مختلف مردم بودیم؛ همه مردم فارغ از نوع طبقه، نگرش و سلیقه‌شان، فارغ از موافق یا منتقد یا گلایه‌مند بودن‌شان؛ حتی برخی که در خارج از کشور سکونت دارند؛ همه و همه برای دفاع از کیان ایران اسلامی، بصورت یکصدا، منسجم و متحد به میدان آمدند. این اتحاد و انسجامِ شکل‌گرفته باید حفظ و حراست شود.

رئیس عدلیه افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران و مسئولان و کارگزاران این نظام، قدردان این مردم سلحشور و متعهد هستند. ما در قوه قضاییه نیز به شکرانه‌ی وجود چنین مردمِ سلحشور و متعهدی باید بیش از گذشته و بهتر از گذشته، خدمتگزاری کنیم؛ مردم جانفشانی کردند، ما نیز باید جانفشانی کنیم. باید هر چه بیشتر، رضایت مردم را کسب کنیم؛ باید هر چه بیشتر، مردم را تکریم کنیم؛ باید هر چه قوی‌تر و قاطع‌تر در جهت تحکیم امنیت مردم، با عناصر معاند و نفوذی و احیاناً خائن برخورد کنیم. باید برای خدمت به مردم، همیشه آماده و درصحنه باشیم.

قاضی‌القضات بیان داشت: به شکرانه‌ی وجود چنین مردمِ سلحشور و متعهدی، ما در قوه قضاییه آمادگی داریم به سیاق سابق، حتی قوی‌تر و منسجم‌تر از قبل، با همه اقشار و گروه‌های اجتماعی اعم از اندیشمندان، دانشمندان، سیاسیون از طیف‌های مختلف، اصناف، بازاریان، هنرمندان، اصحاب رسانه و صاحبان تریبون، ورزشکاران و غیره، نشست‌های هم‌اندیشی برگزار کنیم و شنوای دغدغه‌ها و احیاناً انتقادات آنان باشیم و در حد توان در راستای رفع مسائل و مشکلات آنها اقدامات مقتضی را ترتیب دهیم.

دستور ویژه رئیس قوه قضاییه برای فراهم کردن شرایط بازگشت زندانی‌ها به زندان اوین

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه نشست امروز با عنایت به جنایت رژیم صهیونی در حمله به زندان اوین، اظهار کرد: مقامات ذیصلاح از جمله معاون اول قوه قضاییه و رئیس سازمان زندان‌ها، تدابیر و تمهیدات مقتضی را برای بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین اتخاذ کنند و شرایطی را فراهم آورند که در اسرع وقت، زندانیان منتقل شده از این زندان، به ندامتگاه مزبور بازگردند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان با عنایت به شرایط پیش‌آمده نباید مقوله‌ی رونق تولید و تقویت بنیه اقتصادی کشور به محاق رود، گفت: مقامات قضایی ذی‌صلاح در جهت رونق تولید و تقویت بنیه اقتصادی کشور، بیش از گذشته به دولت مساعدت و یاری رسانند؛ با عنایت به شرایط پیش‌آمده نباید مقوله‌ی رونق تولید و تقویت بنیه اقتصادی کشور به محاق رود؛ از سویی دیگر، ممکن است در جنگ تحمیلی اخیر، برخی بنگاه‌های تولیدی و کسب‌وکار‌ها متحمل خسارت شده باشند و یا برخی از فعالان تولیدی و اقتصادی بواسطه شرایط پیش‌آمده، از ایفای تعهدات‌شان ناتوان شده باشند؛ در هر صورت، مقامات ذی‌صلاح قضایی در چارچوب موازین قانونی، مساعدت‌های لازم را به دولت و فعالان تولیدی و اقتصادی داشته باشند و به سهم خود اجازه ندهند تا چرخ تولید و اقتصاد در کشور متوقف و یا کُند شود.

رئیس دستگاه قضا افزود: در جنگ تحمیلی اخیر، عملکرد کشور در مقوله‌ی کنترل بازار، خوب و مطلوب بود؛ در این عرصه، اصناف انصافاً درخشیدند؛ ما در قوه قضاییه ضمن تقدیر از عملکرد اصناف در روز‌های اخیر، اعلام آمادگی می‌کنیم که در چارچوب موازین قانونی، هر نوع مساعدت و کمکی را به آنها برای کنترل بازار و سایر مسئولیت‌ها، خواهیم داشت.

رئیس عدلیه در پایان بار دیگر، بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی برای پیشبرد امور را مورد تاکید قرار داد و خطاب به مقامات قضایی ذیصلاح گفت: خیرات و مبرات مردمی در دهه نخست محرم، چشمگیر و برجسته بود؛ ما نیز در قوه قضاییه باید به سهم خود در این خیرات و مبرات سهیم و شریک باشیم و به همه نیازمندان بویژه نیازمندانی که به نحوی از انحاء مرتبط با تشکیلات قضایی می‌شوند از جمله خانواده زندانیان و خودِ زندانیان مُعسر، کمک و یاری رسانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم چهلمین روز و یادبودشهیدستوان یکم علی سعیدی در ابواسحاق
بازتاب گسترده حضور رهبر انقلاب در شب عاشورا
صدای شما پیگیرمطالبات مردم چهارمحال و بختیاری
بررسی مشکلات ۵ واحد صنعتی در سمنان
شورای اداری گیلان امروز با حضور رییس جمهور تشکیل شد
برگزاری اولین همایش پیشکسوتان ورزشی در بردسکن 
افزایش ظرفیت پست جهان‌آرا خرمشهر به ۶۳۰ مگاولت آمپر
سوگواری‌های یازدهم محرم در استان سمنان
اجتماع بزرگ "زینبیون" در یاسوج
فردا سومین مرحله کالابرگ‌ها شارژ می‌شود
نوای"ای ایران" در محضر رهبر انقلاب نماد عزت و، مقاومت
بردسکن پیشگام در واگذاری زمین برای نیروگاه خورشیدی  
وقوع آتش سوزی در عرصه‌های جنگلی بخش پاتاوه
رونق صنعت چای با تولید ۱۶ هزار تن چای خشک
اهالی ۲ روستای دره شهر پا به توپ شدند
دوازدهم محرم سالروز شهادت سید الساجدین حضرت امام سجاد (ع) است
تداوم آلودگی هوا تا پایان هفته
تشییع مادر شهیدحیاتقلی خلجی در لاران
اعلام حمایت عزاداران بخش پاتاوه از رهبر معظم انقلاب
گرامیداشت شهدای زندان اوین برگزار می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان ریل‌گذاری ایستگاه‌های خط دو قطارشهری اصفهان
فردا؛ آخرین مهلت افتتاح حساب وکالتی ثبت نام ایران خودرو
واکنش رئیس‌جمهور به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا
در صورت هرگونه جنگ جدید پاسخ ایران ویرانگر خواهد بود
مراسم شام غریبان حسینی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد
فرمانده خیمه گاه ما امام خامنه‌ای است
بازتاب بین المللی حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا
ضرورت همبستگی جهانی در برابر جنگ و فقر و تحریم
فروش بلیت قطار‌های اربعین در هفته جاری
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است
جام جهانی سنگ‌نوردی؛ صعود علیپور به مرحله نهایی
شناسایی و رفع ۱۱۰ مورد ناهماهنگی ایمنی و بهداشتی در تکایا منطقه ۸
پیوند با ولایت در فرهنگ شیعه امری صوری نیست
تدوین اهداف کلان حفاظت از تنوع زیستی کشور تا سال ۱۴۳۰
رگبار پراکنده و کاهش نسبی دما در نوار شمالی کشور
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
دستفروشی اتباع بیگانه در مترو ممنوع  (۱ نظر)