• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۰۶۷۱
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳
قم » اجتماعی
رئيس سازمان تبلیغات اسلامی؛

انسجام و وحدت شکل گرفته در جامعه باید حفظ شود

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: تجاوزگری و بی‌رحمی دشمن صهیونی با کمک و حمایت آمریکا، و عبورشان از همه خط قرمز‌ها سبب شد، ملت یک صدا جلوی آنها بایستد و برای مقابله با تجاوز، منسجم و یکپارچه شود.

انسجام و وحدت شکل گرفته در جامعه باید حفظ شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد قمی صبح جمعه در دومین روز از دهمین گردهمایی ملی فعالان مردمی اربعین در مجتمع یاوران مهدی (عج) قم، با اشاره به وحدت و همدلی گسترده ایجاد شده میان مردم در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، آن را سرمایه‌ای گران‌بها برای آینده دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند این انسجام و وحدت شکل‌گرفته در جامعه باید حفظ شود، امروز جامعه ما به مرحله‌ای از هم‌صدایی رسیده که باید مراقب باشیم آن را با غفلت از دست ندهیم.

وی با اشاره به اینکه هر کسی به سهم خود باید در نگه‌داشت و تقویت این اجتماع قلب‌ها بکوشد، گفت: دشمنی آشکار اسرائیل و حمله‌ آن به سرزمین ایران، باعث شد همه دل‌ها به هم نزدیک شوند، آنچه این هم‌صدایی را رقم زد، باور به دشمنیِ دشمن بود.

رئيس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: وقتی دیدیم این دشمن واقعی، بی‌رحم و کودک‌کش است و پا را از خطوط قرمز فراتر گذاشته، همه یک‌صدا گفتیم باید با او مقابله کنیم، همین باور، ملت را منسجم کرد.

قمی بیان کرد: در سطح امت اسلامی، آنچه می‌تواند همدلی و انسجام بیافریند، همین عداوت و دشمنی رژیم صهیونیستی با ایران و بقیه کشور‌های اسلامی است، اگر این دشمنی در سطح امت جدی گرفته شود، انسجام در مقیاسی بسیار فراتر پدید خواهد آمد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه گفت: وقتی شعار ما عهد سربازی با امام زمان (عج) است، یعنی پیمان بسته‌ایم با فرماندهان جبهه حق، مانند سردار شهید سلیمانی و سید حسن نصرالله، یعنی ما عهد بسته‌ایم برای مبارزه با فرماندهان لشکر شیطان، امروز اصل این عهد، مقابل تجاوزگری‌های اسرائیل بایستیم.

وی تاکید کرد: اگر این فهم به درستی در امت شکل بگیرد، آثار وعده‌های الهی یکی‌یکی محقق خواهد شد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در بخش دیگری از سخنانش مقابله با توسعه طلبی و تجاوزکاری‌های ذاتی رژیم کودک‌کُش صهیونیستی و جبهه استکبار، و حفظ کیان و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی و نظام جمهوری اسلامی را اصلی‌ترین راه حفظ انسجام ملت ایران و اُمت اسلامی دانست و گفت: اربعین نیز بهترین فرصت برای بسط این همدلی و وحدت جهانی در ذیل پرچم امام حسین (ع) است

وی با تاکید بر وظیفه تمدن‌سازی منتظران ظهور، اظهار کرد: مهم‌ترین هدف ما، تحقق تمدن بزرگ الهی است که با ظهور امام عصر (عج) تکمیل می‌شود، اما ما مکلف به تمهید آن هستیم، هرکس به قدر وسع، توان و فرصت خود این وظیفه را انجام دهد.

قمی گفت: فعالان مردمی اربعین باید در عین حفظ خلوص نیت و مردمی‌بودن، به ظرافت‌های تمدنی و راهبردی نیز توجه داشته باشند، مسیر راهپیمایی اربعین، فقط یک زیارت نیست، بلکه مقدمه‌ای برای جهانی‌سازی فرهنگ انتظار، مقاومت و ظهور است.

وی با یادآوری این نکته که نقش ایران در تقویت جریان جهانی اربعین، اهمیت زیادی دارد، تصریح کرد: زائران اربعین نه‌فقط در عراق و کربلا، که در شهر‌های مرزی، مسیر حرکت، و حتی در شهر‌های محل اقامت خود نیازمند پشتیبانی و خدمات هستند، کسانی که برای خدمت‌رسانی به زائران تلاش می‌کنند، اکنون بخشی از ساختار امت اربعینی شده‌اند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی همچنین با طرح مساله ظرافت در گفت‌وگوی بین‌المللی اربعین ادامه داد: وقتی در فضای بین‌الملل از اربعین حرف می‌زنیم، نباید فقط از ایران بگوییم، نباید پرچم ایران یا تصویر رهبر انقلاب به‌صورت انحصاری بلند شود؛ بلکه باید از اجتماع جهانی دل‌های حسینی سخن گفت، این همان چیزی است که اقتدار فرهنگی جمهوری اسلامی را در دل‌ها تثبیت می‌کند.

دهمین گردهمایی ملی فعالان مردمی اربعین از صبح پنجشنبه ۲۶ تیرماه با حضور ۶۰۰ نفر از فعالان و خادمان اربعین از ۳۶ نقطه کشور در مجتمع یاوران مهدی جمکران آغاز شد و ظهر جمعه ۲۷ تیرماه به کار خود پایان داد.

در این مراسم، جمعی از مسوولان فرهنگی، حوزوی، اجرایی و چهره‌های مردمی جریان اربعین به ارائه سخنرانی، تجربه‌نگاری و تبادل نظر پرداختند.

این نشست سالانه به ابتکار مرکز مردمی‌سازی فعالیت‌های اربعین و با هدف شبکه‌سازی، هم‌افزایی و راهبری مردمی این حماسه جهانی برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتابسرا؛ خبر‌هایی از دنیای کتاب در استان سمنان
دومین روز ماراتن بزرگ کنکور با رقابت گروه آزمایشی علوم تجربی به پایان رسید + فیلم
اعزام بالگرد اورژانس قم به صحنه واژگونی پراید در محور اراک – سلفچگان
۶ واحد صنعتی راکد آذربایجان غربی به چرخه تولید باز می‌گردد
تاکید خطیبان جمعه سایر نقاط استان بر وحدت ، حمدلی و انسجام ملی + فیلم
صرفه‌جویی، ضرورت روز‌های گرم
از سرگیری پرواز‌ها از فرودگاه یاسوج
بیش از چهل سال جنایت در حق مردم ایران
میزبانی کیش از مسابقات جایزه بزرگ جاده آزاد کشوری
حریق در برخی روستاهای آبادان
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر در خراسان رضوی
جابجایی پادگان سپاه از مجاورت قلعه فلک الافلاک، پاییز امسال
اجابت فرمان اقتصاد مقاومتی در حد توان
دیدار نماینده ولی فقیه با خانواده شهید بوخضری از شهدای آبادانی دفاع مقدس ۱۲ روزه
واکنش ایران به موضع‌گیری اتحادیه اروپا در قبال تجاوز به سوریه
ایران موشکی چگونه ظهور کرد؟
بررسی مشکلات صنعتگران در سفر معاون صنایع عمومی وزارت صمت به کبودراهنگ
ایجاد انسجام اسلامی وظیفه اصلی ائمه جمعه
نوبت دوم آزمون سراسری در کیش از دریچه دوربین
کوار مقصد بیستمین سفر شهرستانی استاندار فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه
مارکو باکیچ به پرسپولیس پیوست
وزیر جهاد کشاورزی: توازن در واردات نهاده باید رعایت شود
مصاف ایران - ژاپن در نیمه‌نهایی
آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی در تهران
ورود موج بی‌سابقه گرمای شدید به کشور
جذب حدود ۱۰۰ هزار نیروی جدید در دستگاه‌های اجرایی کشور
افتتاح و بهره‌برداری از کارخانه کنسانتره تیتانیوم کهنوج
تقابل حساس والیبال نوجوانان ایران و ژاپن از شبکه ورزش
شروع فرایند هدایت تحصیلی پایه نهم از فردا
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ نتایج روز نخست هفته سوم؛ برنامه دومین روز
فرمانده کل ارتش: لحظه‌ای در دفاع از ایران درنگ نمی‌کنیم
آغاز آزمون سراسری با رقابت حدود نیم‌ میلیون داوطلب
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
پیاتزا: نمی‌توانم بگویم خوشحال هستم؛ روند خوب‌مان تداوم نداشت
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه  (۳ نظر)
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم  (۱ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
سود سهام عدالت متوفیان برای وراث کی واریز می شود؟  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
«احمد الشرع» دمشق را ترک کرد  (۱ نظر)
ایران؛ الگوی مقاومت، پیشرفت و دیپلماسی در برابر تحریم‌ها  (۱ نظر)
آغاز رقابت داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
کلافگی صاحبان مشاغل از اختلال دستگاه‌های کارت خوان  (۱ نظر)