• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۸۸۶۷
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۲
خوزستان » اجتماعی

رهاسازی آب در مسیر کرخه و کارون برای تامین نیاز های حیاتی

استاندار خوزستان از رهاسازی هدفمند آب برای تامین نیاز‌های حیاتی کشاورزی مجاز، آب شرب و دامداری در مسیر‌های کرخه و کارون خبر داد و بر لزوم پایبندی به الگوی کشت معیشتی برای مدیریت عادلانه منابع آبی تأکید کرد.

رهاسازی آب در مسیر کرخه و کارون برای تامین نیاز های حیاتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده در جلسه مدیریت تنش آبی استان، با اشاره به پیگیری مستمر موضوع مدیریت منابع آبی در استان، اظهار کرد: پس از برگزاری جلسات متعدد با کشاورزان مناطق مختلف به ویژه در مسیر کرخه، تصمیم به رهاسازی آب گرفته شد که امیدواریم این اقدام بتواند بخشی از مشکلات کشاورزان عزیز ما را در مناطق اهواز، حمیدیه، سوسنگرد، بستان و هویزه تا انتهای مسیر برطرف کند.

وی تأکید کرد: این رهاسازی آب صرفاً برای کشت‌های منطبق با الگوی تعیین‌شده، تأمین آب شرب و نیاز دام‌های سنگین قابل استفاده است و هرگونه استفاده خارج از این چارچوب مجاز نخواهد بود.

استاندار خوزستان در ادامه با اشاره به رهاسازی آب در مسیر کارون افزود: این اقدام علاوه بر تامین نیازهای حیاتی ذکر شده، به بهبود کیفیت آب و کاهش شوری آن در طول مسیر رودخانه کمک شایانی خواهد کرد.

موالی‌زاده با تشریح مباحث مطرح شده در جلسه امروز بیان کرد: در این نشست به موضوعات کلیدی همچون تعیین چارچوب کشت برای فصل آینده، پیش‌بینی میزان آورد آب و تعیین الگوی کشت متناسب با ذخایر آبی ماه‌های آینده پرداخته شد.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌های کشاورزی به صورت ماه به ماه و منطقه به منطقه بر اساس موجودی آب پشت سدها و ذخایر آبی استان انجام می‌شود تا بتوانیم از منابع محدود موجود به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

موالی‌زاده از کشاورزانی که در این مدت به الگوی کشت تعیین‌شده پایبند بوده‌اند، تقدیر کرد و گفت: اکثر کشاورزان ما با درک شرایط سخت آبی، همکاری خوبی داشته‌اند، اما برخی خارج از چهارچوب تعیین‌شده اقدام به کشت کرده‌اند.

استاندار خوزستان تأکید کرد: الگوی کشت معیشتی به این دلیل تعیین شده که بتوانیم توزیع عادلانه‌ای از منابع محدود آب بین تمام بخش‌ها از جمله آب شرب، کشاورزی، صنعت، دامداری و نخیلات داشته باشیم.

وی هشدار داد: مشاهده جریان آب در یک منطقه به معنای فراوانی آب نیست و ممکن است این آب برای مصارف حیاتی پایین‌دست رهاسازی شده باشد، بنابراین هرگونه کشت انبوه و آب‌بر خارج از برنامه، اجحاف در حق سایر بهره‌برداران و آسیب به مدیریت یکپارچه منابع آبی استان محسوب می‌شود.

استاندار خوزستان با بیان اینکه سرنوشت تمام شهرها و روستاهای مسیر رودخانه‌ها به هم پیوسته است، از همه ذی‌نفعان خواست با رعایت الگوی مصرف و همکاری با دستگاه‌های اجرایی، زمینه عبور ایمن از تنش آبی را فراهم کنند.

وی اظهار کرد: اگر آب به میزان کافی داشتیم، هیچ محدودیتی وجود نداشت، اما در شرایط فعلی که با محدودیت منابع آبی مواجهیم، مدیریت هوشمندانه و همکاری جمعی تنها راه نجات است.

موالی‌زاده ابراز امیدواری کرد که با مدیریت صحیح منابع موجود و همکاری عمومی، بتوانیم با ذخیره آبی مناسب وارد فصل پاییز شویم و با عنایت خداوند و بارش‌های مناسب در ماه‌های آینده، از این شرایط سخت عبور کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)