• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۷۶۴۴
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۱
بین الملل » اروپا

انگلیس دو غول نفتی روسیه را تحریم کرد

دولت انگلیس در تازه‌ترین بسته تحریمی خود علیه روسیه، دو شرکت بزرگ نفتی «روس‌نفت» و «لوک‌اویل» را به‌همراه ده‌ها نفتکش، پایانه و شرکت وابسته در کشور‌های ثالث هدف قرار داد.

انگلیس دو غول نفتی روسیه را تحریم کرد

به‌گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزارت امور خارجه و دارایی انگلیس در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که این اقدام بخشی از بسته ۹۰ تحریمی جدید است که «در راستای قطع جریان درآمد‌های نفتی روسیه» وضع شده است. این بسته همچنین شامل تحریم ۴۴ نفتکش از ناوگان موسوم به «ناوگان سایه»، چهار پایانه نفتی در چین، شرکت هندی «نایارا انرژی» و هشت کشتی ویژه حمل گاز طبیعی مایع (LNG) است.

ایوت کوپر وزیر خارجه انگلیس، در این بیانیه ادعا کرد که تحریم‌ها «در راستای افزایش فشار بر ولادیمیر پوتین و قطع منابع مالی جنگ او» اعمال می‌شود و افزود: «اروپا و انگلیس در کنار هم ماشین جنگی پوتین را هدف قرار می‌دهند و تا زمانی که او از جنگ دست نکشد، عقب‌نشینی نخواهیم کرد.» او در ادامه مدعی شد که این اقدامات گامی به‌سوی «صلحی عادلانه و پایدار در اوکراین» است.

ریچل ریوز وزیر دارایی انگلیس نیز که هم‌زمان در نشست صندوق بین‌المللی پول در واشنگتن حضور دارد، تحریم‌ها را «قوی‌ترین پیام لندن به مسکو» توصیف کرد و گفت: «نفت روسیه از بازار حذف می‌شود و ما تمامی کسانی را که در تأمین مالی تجاوز غیرقانونی روسیه نقش دارند، پاسخگو خواهیم کرد.»

به‌موجب این تصمیم، دولت انگلیس واردات محصولات نفتی پالایش‌شده از منشأ روسی را حتی در صورت فرآوری در کشور‌های ثالث ممنوع کرده است. هدف از این اقدام، جلوگیری از دور زدن تحریم‌ها از طریق صادرات غیرمستقیم اعلام شده است. در همین چارچوب، لندن همچنین شماری از شرکت‌های تأمین‌کننده قطعات الکترونیکی برای پهپاد‌ها و موشک‌های روسیه را که در کشور‌هایی از جمله ترکیه، تایلند، هند، چین و سنگاپور فعالیت دارند، در فهرست تحریم‌های خود قرار داده است.

بر اساس بیانیه صادره، ارزش دارایی‌های روسی مسدودشده در انگلیس از زمان آغاز جنگ اوکراین تاکنون به بیش از ۳۷ میلیارد پوند رسیده است. انتشار این آمار هم‌زمان با آغاز «هفته انرژی روسیه» در مسکو، از سوی رسانه‌های انگلیسی اقدامی نمادین برای تضعیف نمایش قدرت انرژی روسیه توصیف شده است.

تحلیلگران معتقدند بسته جدید تحریم‌ها بیش از آنکه تأثیر عملی بر درآمد‌های نفتی روسیه داشته باشد، اقدامی تبلیغاتی برای نمایش نقش فعال لندن در جبهه تحریم‌های غرب است. روس‌نفت و لوک‌اویل پیش‌تر نیز به‌دلیل محدودیت‌های بانکی و مالی قادر به تعامل مستقیم با بازار‌های غربی نبودند و تحریم آنها عملاً جنبه سیاسی دارد.

گفتنی است، جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو درباره گسترش مرز‌های ائتلاف نظامی ناتو شکل گرفت. روسیه در واکنش به نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی خود از سوی غرب، در پنجم اسفند ۱۴۰۰ به اوکراین حمله کرد.

طی این مدت، کشور‌های عضو ناتو با کنار گذاشتن گزینه دیپلماتیک، با ارسال کمک‌های گسترده نظامی به کی‌یف به تداوم جنگ دامن زده‌اند و با تجهیز اوکراین به سلاح‌های سنگین، مسیر تقابل را بر تنش‌زدایی ترجیح داده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلاهبرداری ۱۹۵ میلیون تومانی به بهانه یارانه معیشتی دولت
تشدید نظارت بر بازار مجازی طلا با تشکیل واحد ویژه کنترل
اجرای پویش «شهر آماده» در مدارس منطقه ۲ هم‌زمان با هفته پدافند غیرعامل
زنگ تاریخ - ۱۳ آبان
گسترش کشت طلای سرخ در بهشهر
تبلور مبارزه با جنایات مستکبران در روز ۱۳ آبان
پخش برنامه های «دو نقطه، مثبت آموزش و کشیک سلامت» از قاب سیما
نشست خبری تشکل‌های دانش آموزی به مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی
حمایت از طراحان ایده در همایش ملی فرصت‌های سرمایه گذاری فاوا
دعوت تشکل‌ها و نهاد‌های مهاباد برای حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۱۳ آبانماه
پخش زنده سه دیدار از لیگ نخبگان آسیا از شبکه ورزش
رفع کدورت میان ناظم و دانش‌آموز بوکانی
برنامه پیش فروش قطعی سکه با سررسید ۳۰ بهمن
بزرگ‌ترین رقابت تیمی قرآنی بچه‌های مسجد در سطح ملی
اژه‌ای : مقصران ماجرای بانک آینده باید پاسخ‌گو باشند
تشییع پیکر پدر شهید محرابی کالی در لفور
محدودیت‌های ترافیکی مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان در ارومیه 
مازندران، آماده برگزاری باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان
تکذیب ادعا‌ها درباره مرگ یک جوان در الیگودرز
توقیف ۷ تُن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
آخرین وضع مصدومان سپاهان
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)