• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۲۸۳۵
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۹
ایلام » سیاسی

خطبه های نماز جمعه شهرستان های استان

امامان جمعه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بر ضرورت حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان تأکید کردند و آن را نمادی از مقاومت ملت ایران در برابر استکبار جهانی و وفاداری به آرمان‌های انقلاب خواندند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مرکز ایلام؛ حجت‌الاسلام حسینی احمدفداله امام جمعه آبدانان در خطبه‌های نماز جمعه این شهر گفت: دانش‌آموزان و دانشجویان با درک سلطه و سیطره آمریکا در برابر استکبار ایستادند و دست مستکبران را کوتاه کردند.
 
وی افزود: حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان و شعار‌های کوبنده، حمایت ملت از آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی را نشان خواهد داد.
 
حجت‌الاسلام حسینی‌مجد امام جمعه ایوان در خطبه‌های نماز جمعه این شهر بیان کرد: آمریکا با نظامی‌گری و تحقیر ملت‌ها عمل می‌کند، اما وقتی ایران متحد و مستحکم ایستاده است، این کشور محکوم به شکست است.
 
وی تأکید کرد: حضور مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان، پاسخ دندان‌شکن ملت ایران به دشمنان و نمایش اتحاد و همدلی است.
 
حجت‌الاسلام فرهادزاده امام جمعه بدره در خطبه‌های نماز جمعه این شهر گفت: دشمنی استکبار با اسلام و انقلاب همیشگی است و تحریم‌ها نشان‌دهنده عمق این خصومت است.
 
وی افزود: حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان، نماد بصیرت و وفاداری ملت به آرمان‌های انقلاب و عامل بازدارنده در برابر دشمنان است.
 
حجت‌الاسلام فریادی امام جمعه چرداول در خطبه‌های نماز جمعه شهر سرابله عنوان کرد: ایام فاطمیه فرصتی برای شناخت شخصیت حضرت زهرا (س) و الگوسازی از سبک زندگی ایشان است.
 
وی افزود: حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان بار دیگر افتخار ملت ایران و یأس دشمنان را رقم خواهد زد.
 
حجت الاسلام میهن پرست، اما جمعه چوار در خطبه‌های نماز جمعه این شهر با اشاره به یوم الله ۱۳ آبان گفت: حضور باشکوه تمام اقشار جامعه در این راهپیمایی، روز مبارزه با استکبار جهانی، پیام روشن ملت ایران در مقابله با ظلم و استکبار است.
 
وی افزود: خصومت آمریکا با ملت ایران ذاتی و ناشی از خوی استکباری آنان است و هدف آنها تسلط بر ملت ایران و جلوگیری از استقلال کشورهاست.
 
حجت‌الاسلام امرایی، اما جمعه دره شهر در خطبه‌های نماز جمعه این شهر مطرح کرد: ملت ایران با تسخیر لانه جاسوسی و افشای اسناد آمریکا، هیمنه پوشالی استکبار را در هم شکست.
 
وی افزود: راهپیمایی ۱۳ آبان فرصتی برای پاسخ دندان‌شکن مردم به دشمنان و تجدید وفاداری به آرمان‌های انقلاب است.
 
حجت‌الاسلام عظیمی‌فر امام جمعه دهلران در خطبه‌های نماز جمعه این شهر گفت: وحدت ملی سپر محکمی در برابر بحران‌هاست و رضایت مردم از مسئولان، زمینه‌ساز همدلی و اتحاد است.
 
وی با اشاره به حوادث جاده‌ای دراین شهرستان افزود: تأخیر در اجرای طرح‌های جاده‌ای جان مردم را تهدید می‌کند.
 
حجت‌الاسلام خزایی امام جمعه سیروان در خطبه‌های نماز جمعه شهر لومار با اشاره به مشکلات زیر ساختی جاده‌ای دراین شهرستان اعلام کرد: بهسازی و تکمیل جاده‌ها از مطالبات اصلی مردم است و مسئولان باید دراین زمینه و رفع موانع اهتمام جدی داشته باشند.
 
حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی احمدفداله، امام جمعه ملکشاهی در خطبه‌های نماز جمعه شهر ارکواز اعلام کرد: آمریکایی‌ها هرگاه استقلال یک کشور را ببینند، با آن مقابله می‌کنند. وی افزود: خصومت آمریکا با ایران به دلیل قدرت و استقلال ملت ایران است و ریشه در ذات استکباری آنان دارد.
 
حجت‌الاسلام امینی در خطبه‌های نماز جمعه شهر مهران گفت: یوم‌الله ۱۳ آبان و تسخیر لانه جاسوسی، نماد خصومت غیرقابل حل استکبار با انقلاب اسلامی است.
 
وی در ادامه به ویژه گی‌های شخصیتی بانو فاطمه زهرا (س) پرداخت و افزود: حضرت فاطمه زهرا (س) الگویی کامل برای زنان مسلمان و نماد مقاومت در برابر ظلم و استکبار است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
تجهیز مجموعه ورزشی ساحلی بانوان کیش به باجه های پرداخت الکترونیک
پایش میدانی مزارع کلزا در اسکو
وزش باد شدید همراه با گردوخاک در سمنان
مانور پهپادی یگان سجیل در حضور فرمانده کل سپاه
کشف بیش از ۵ هزار بسته شکلات خارجی قاچاق در مراغه
آغاز برداشت برنج از شالیزار‌های دره‌شهر
رزمایش آمادگی شرکت آبفای لرستان در شرایط بحران
گره گشایی از پرددترین کوچه هالی اتصالی بلوارامام خمینی به بلوار طالقانی آمل
بسته خبر‌های کوتاه ۱۱ آبان در یک نگاه
اجرای پدافند غیرعامل در مرکز صداو سیمای خراسان شمالی 
پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه و حوزه علمیه لرستان در پی ارتحال عالم ربانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید مجید شاهرخی
معرفی هیأت داوران سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)