• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۵۵۳۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
اجتماعی » جامعه و شهری

افزایش ۱۷۵ درصدی پایش ساختمان‌های ناایمن تهران در ۴ سال اخیر

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: در ابتدای دوره بیش از ۲۰ هزار ساختمان از لحاظ ایمنی حریق مورد پایش قرار گرفته بودند، اما امروز بیش از ۵۵ هزار ساختمان پایش شدند و همین موضوع، برای مناطق دستور کار جهت پیگیری ایمن‌سازی ایجاد می‌کند.

 
افزایش ۱۷۵ درصدی پایش ساختمان‌های ناایمن تهران در ۴ سال اخیر///همکار عزیز عکس کیفیت ندارد لطفا اصلاح شود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مهدی بابایی با بیان اینکه بر اساس اعلام سازمان آتش‌نشانی چهار بیمارستان ناایمن در حال حاضر ایمن‌سازی را آغاز کرده‌اند، گفت: این اتفاق خبر خوبی‌ست و امیدواریم هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد و شاهد ایمنی مراکز درمانی باشیم.
 
وی ادامه داد: سازمان آتش‌نشانی صرفاً یک سازمان عملیاتی است و این قابلیت را ندارد که الزام مالکین به ایمن‌سازی را راهبری کند؛ لذا مناطق باید این کمک را به سازمان انجام می‌دادند.
 
بابایی با بیان اینکه الزام مالکین به ایمن‌سازی جزو وظایف مناطق ۲۲گانه نبود، یادآور شد: ما در شورا این مصوبه را تصویب و مناطق را ملزم به پیگیری ایمن‌سازی کردیم تا سازوکار‌های این موضوع در مناطق شکل بگیرد.
 
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه باید تا نزدیکترین سطح موضوع ایمن‌سازی را پیگیری می‌کردیم، گفت: با نظارت مستقیم بر مناطق و برگزاری ۴۴ جلسه در ۲۲ منطقه تهران، مدیران اجرایی مناطق نسبت به وظایف خود توجیه شدند و گزارش اقدامات در این زمینه را ارائه دادند.
 
وی افزود: ما در دور دوم نظارت بر مناطق شاهد این بودیم که موتور محرک آنها برای همکاری مستمر و منسجم با سازمان آتش‌نشانی روشن شده و اتفاق خوب این است که کمیته‌های ایمنی مناطق با حضور رؤسای ایستگاه‌ها و مناطق آتش‌نشانی و نماینده دادستان برگزار می‌شود و همین باعث افزایش سرعت ایمن‌سازی شده است.
 
بابایی با بیان اینکه مالکان بیش از ۲ هزار ساختمان پرخطر در دوره ششم مدیریت شهری ملزم به ایمن‌سازی شدند، خاطرنشان کرد: در این دوره بودجه‌ای برای معدود اماکن پرخطر که مالکیت بخش خصوصی داشتند و شهرداری نمی‌توانست آنها را ملزم به ایمن‌سازی کند، در نظر گرفتیم که رأساً اقدام به ایمن‌سازی کند و در پرونده بدهی این اماکن قرار دهد.
 
رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران همچنین تصریح کرد: در جلسات کمیته ایمنی مناطق، تنها به ساختمان‌های ایمن نمی‌پردازیم و تعیین تکلیف گود‌های پرخطر، استاندارد تاورکرین‌ها، شهربازی‌ها، عدم انطباق با HSE در شهر و مواردی از این قبیل بررسی  می‌شود. از سویی دیگر گزارش کمیته ایمنی کالبدی درخصوص سازه‌های بلندمرتبه و مهم نیز جزو دستور جلساتی است که گزارش آن توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و سازمان آتش‌نشانی ارائه می‌شود و عملکرد مناطق در این زمینه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
 
وی در پاسخ به این پرسش که بخش عمده ناایمنی در تهران به کدام ساختمان‌ها برمی‌گردد، گفت: گزارشات ما عمدتاً مرتبط با مراکز تجاری و اداری و مجتمع‌های مسکونی با تعداد واحد‌های بالاست. در ابتدای دوره بیش از ۲۰ هزار ساختمان از لحاظ ایمنی حریق مورد پایش قرار گرفته بود، اما امروز بیش از ۵۵ هزار ساختمان پایش شدند و همین موضوع، برای مناطق دستور کار جهت پیگیری ایمن‌سازی ایجاد می‌کند.
 
بابایی با تأکید بر اینکه پایش‌ها در بخش ایمنی حریق، سازه و HSE صورت می‌گیرد، گفت: براساس پایش‌های صورت گرفته، فرایند ایمن‌تر شدن تهران آغاز شده است. همین که شهرداری تهران در این زمینه ورود کرده و مالکین را ملزم به ایمن‌سازی می‌کند، اتفاق مثبتی است. از سویی دیگر افزایش دو برابری بودجه فرهنگی سازمان آتش‌نشانی و سازمان مدیریت بحران، در راستای فرهنگ‌سازی ایمنی اثرگذار است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز درمان بیماران قلبی عروقی با دستگاه IVL در شهرکرد
اطلاعیه روابط عمومی رگولاتوری درباره افزایش تعرفه اینترنت تلفن همراه
جمعه واقعا سیاه
استاندار زنجان بر همکاری همه دستگاه‌ها در مقابله با آنفولانزا تاکید کرد
دعوت وزارت کار از صاحبان کسب و کار برای پیوستن به پویش "ترویج ورزش بانوان​ کارگر"
اجرای طرح مکمل‌یاری ویتامین D در دانشگاه علوم پزشکی یزد
واژگونی دو خودروی ری‌را و نیسان
ساخت درمانگاه تأمین اجتماعی در میاندورود آغاز شد
مراسم گرامیداشت روز جهانی معلولان با حضور رئیس‌جمهور
کشف ۳۹۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در البرز
گلایه مردم از قیمت بالای خرما + فیلم
پایان طرح ملی پایگاه اطلاعات خانواده در میاندشت
کلاهبرداری به بهانه استخدام
کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در ارومیه
کاهش ۱۰ درجه‌ای دما در برخی نقاط مازندران
شکست تیم ملی فوتبال بانوان ایران در دومین دیدار دوستانه
تولید ۲۱۰ هزار تن خرما در استان بوشهر
خبر ۲۰؛ در همایش خاک چه گذشت؟
هماهنگی برای برگزاری یادواره سه شهید گمنام دفاع مقدس در آبادان
احیای جلوه‌های تاریخی بوکان با مرمت پل سلطان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)