• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۴۶۴۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸
اردبیل » اجتماعی
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری:

نمایشگاه توانمندی بانوان اردبیل جلوه‌ای از توانمندی‌های زنان است

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل گفت: دومین نمایشگاه توانمندی بانوان و کسب و کار‌های خرد خانگی استان اردبیل با عنوان «روایت روشنایی»، جلوه‌ای از توانمندی‌های زنان است.

نمایشگاه توانمندی بانوان اردبیل جلوه‌ای از توانمندی‌های زنان استبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، فریبا محمدلو در حاشیه برگزاری این نمایشگاه در اردبیل افزود: این توانمندی‌ها از صنایع دستی مشاغل خاص خانگی تا فناوری‌های نوین و استارتاپ‌های موفق می‌باشد که نشان از ظرفیت عظیم بانوان در مسیر پیشرفت دارد.

وی بانوان شرکت کننده در این نمایشگاه را الگو‌های الهام بخش برای نسل جوان دانست، اضافه کرد: نمایشگاه «روایت روشنایی» با تمرکز بر کسب و کار‌های خانگی خرد و کارفرمایی بانوان، با هدف معرفی ظرفیت بانوان در حوزه‌های کارآفرینی و افزایش تولید و اشتغال‌زایی برگزار می‌شود تا بستر لازم را برای توانمندسازی زنان در مسیر توسعه اقتصادی و اجتماعی فراهم آورد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل، شناسایی و معرفی بانوان کارآفرین در حوزه‌های مختلف اقتصادی، الگوسازی نمونه‌های موفق از زنان فعال در کسب و کار‌های خرد خانگی روستایی و عشایری، ایجاد بستر مناسب برای نمایش محصولات، خدمات و ابتکارات آنان، تقویت نقش زنان در اقتصاد و خانواده‌های روستایی و عشایری با توجه به مشارکت گسترده آنان در تولید و فرآوری محصولات کشاورزی و دامی را از اهداف برگزاری این نمایشگاه اعلام کرد.

محمدلو با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر نقش زنان در توسعه اقتصادی کشور بیش از پیش نمایان شده است، خاطرنشان کرد: بانوانی که با اراده دانش، بینش و پشتکار وارد عرصه‌های تولید خدمات، نوآوری و کارآفرینی شده‌اند سهم قابل توجهی در رونق اقتصادی کشور ایفا کرده‌اند.

وی بیان کرد: ما در حوزه سیاستگذاری وظیفه داریم زمینه‌های لازم را برای حمایت، آموزش، تسهیلگری و سرمایه‌گذاری در طرح‌های بانوان فراهم کنیم چرا که معتقدیم این امر نه تنها موجب توانمندی فردی زنان می‌شود بلکه بنیان‌های خانواده و جامعه را نیز تقویت می‌نماید.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل با اشاره به اینکه حضور فعال زنان در اقتصاد نه تنها در اشتغال‌زایی کمک می‌کند بلکه موجب ارتقا جایگاه اجتماعی آنان خواهد شد، افزود: در مسیر توانمندسازی بانوان از ظرفیت و همکاری دستگاه‌های اجرایی، نهاد‌های مدنی و بخش خصوصی استفاده خواهیم کرد.

محمدلو با اشاره به اینکه ایجاد شبکه‌های حمایتی، توسعه بازار فروش محصولات بانوان و تسهیل و دسترسی به منابع مالی و آموزشی از اولویت‌های دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل در زمینه فعالیت‌های اقتصادی بانوان است، افزود: در حاشیه این نمایشگاه و طی هماهنگی انجام گرفته با انجمن کارآفرینان برتر و دستگاه‌های متولی مهارت‌افزایی و آموزش، کارگاه‌هایی در زمینه بازاریابی، برندینگ، فروش آنلاین و مدیریت مالی و خودباوری برگزار خواهد شد.

وی ضمن قدردانی از همه نهاد‌های دولتی و خصوصی در برگزاری دومین نمایشگاه توانمندی بانوان تاکید کرد: امیدوارم این نمایشگاه آغازی برای برنامه‌های گسترده‌تر در حمایت از بانوان توانمند، پرتلاش و فعالان عرصه اقتصادی و کارآفرینی باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی واحدآندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس
آسمان آباد؛ قدم در مسیر آبادانی گذاشت
خبر‌های خوش از توانمندی‌های سیستان و بلوچستان
رفع مشکل اختلال در شبکه تلفن همراه خشکبیجار
صید چشمگیر ماهی سفید در آغاز فصل؛ غافلگیری صیادان مازندران
طلای هشتم ایران برای تیم تنیس روی میز دونفره بانوان
تشخیص به‌موقع «تنبلی چشم»، کلید حفظ بینایی کودکان
عطر و بوی شهادت در روستای بیهود قائنات
برگرداندن طلا به صاحبش با تلاش مأموران انتظامی
کشف و ضبط ۳۸۰ کیسه کود شیمیایی در هشترود
تشییع و تدفین شهید یعقوب فرد سالارزهی امروز در شهرستان هامون
برد و تساوی نمایندگان هرمزگان در لیگ دسته سوم فوتبال
هاشم بیگی فینالیست شد
پیوندی ازجنس خدمت بی منت درحوزه سلامت درمناطق محروم آذربایجان غربی وخراسان جنوبی
درخشش دانش آموزان کوهدشتی در دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور
اخبار کوتاه ۲۲ آبان در گلستان
یزد، میزبان کنفرانس ملی آموزش با رویکرد الهی
بزرگداشت هفته مازندران توسط دانش‌آموزان قائم‌شهر
آیین تجلیل از واقف ۳۰ هزار جلد کتاب در رشت
آغاز عملیات اجرایی محور بندرترکمن به یساقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)