• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۳۶۱۱
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۷
یزد » سیاسی

آئین وحدت بخش نماز جمعه در نقاط مختلف استان یزد

نگرانی از آسیب پذیری آموزش در پی تعطیلی مدارس و حفظ کرامت زن در جامعه اسلامی از محور‌های سخنان ائمه جماعات در ماطق مختلف استان یزد بود.

آئین وحدت بخش نماز جمعه در نقاط مختلف استان یزد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، امام جمعه مهریز: تعطیلی مکرر مدارس به پیکره آموزش کشور آسیب می‌زند.
حجت الاسلام محی الدینی، تعطیلی مدارس به دلیل برخی مسائل را آخرین راهکار و آسیب‌زادانست و افزود: دانش‌آموز باید پای درس معلم باشد؛ آموزش مجازی جایگزین کلاس نمی‌شود. چند سال دیگر مشخص می‌شود چه آسیبی به بدنه آموزش‌وپرورش وارد شده است.
 
امام جمعه بافق در خطبه‌های این هفته، با اشاره به دیدار اخیر مقام معظم رهبری با مداحان، سخنان ایشان را نقشه راهی راهبردی و روشنگر برای مسئولان و فعالان فرهنگی دانست و گفت: رهبر انقلاب اهداف دشمن و ابزار‌های مورد استفاده او را با صراحت بیان کردند و مسیر صحیح حرکت را پیش روی ملت قرار دادند.
حجت‌الاسلام سیدعباس حسینی باقرآبادی افزود: امروز جنگ در دل‌ها و اندیشه‌های مردم جریان دارد. دشمن با صرف میلیارد‌ها هزینه می‌کوشد باور‌های اسلامی و انقلابی را تضعیف و یاد امام و انقلاب را کم‌رنگ کند.
 
امام جمعه موقت میبد: منطق اسلام درباره زن برخلاف غرب افتخار آمیز است.
حجت الاسلام ابوالقاسم غفوری با بیان اینکه وقتی اسلام آمد به زن مقام و جایگاه و منزلت داد افزود:، اما غرب، زن را به پایین‌ترین مرحله رساند و او را به عنوان آلتی ابزاری، با عریان کردن و درمعرض دید نامحرمان قراردادن، به سمت شهوت رانی و بی بند و باری کشاند.
 
امام جمعه بهاباد: در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با اشاره به ظرفیت علمی و فرهنگی شهرستان، بر برگزاری نشست‌های مشترک میان دانشگاه و حوزه علمیه تأکید کرد و این تعامل را در پیشبرد مسائل منطقه مؤثر دانست.
حجت‌الاسلام ابراهیمی به مناسبت روز حمل‌ونقل و رانندگان، با یادآوری نقش‌آفرینی تاریخی کامیون‌داران در سال ۱۳۶۱ و انتقال سریع کالا‌های اساسی به دستور امام خمینی (ره)، از زحمات این قشر زحمتکش قدردانی کرد و افزود: رانندگان و فعالان حوزه حمل‌ونقل همواره در مقاطع حساس کشور نقش‌آفرین بوده‌اند و مسئولان باید به مشکلات این صنف که سهم بزرگی در اقتصاد کشور دارند توجه ویژه داشته باشند.
 
امام جمعه زارچ با تبریک میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر، این بانوی بزرگ را الگوی بی‌بدیل زن مسلمان در همه دوران‌ها دانست و بر ضرورت ترویج سیره نورانی ایشان در برابر هجمه الگو‌های ساختگی غرب تأکید کرد.
حجت الاسلام طباطبایی با اشاره به بارش‌های اخیر در کشور، این نعمت الهی را زمینه‌ای برای اجابت دعا‌ها دانست و از درگاه خداوند خواستار رفع خشکسالی از ایران و جهان شد. 
 
امام جمعه خاتم با انتقاد از تعطیلی شعب بانک ملت شهرستان گفت: مردم نباید برای خدمات بانکی مجبور به رفت‌وآمد به شهر‌های دیگر باشند و خواستار فعال‌سازی فوری شعبه شد.
حجت‌الاسلام رضازاده افزود: مسئله سوخت، افزایش کرایه‌ها و گرانی قطعات خودرو‌های سنگین از جمله مشکلات جدی مردم و رانندگان است و مسئولان مربوطه باید برای حل آن چاره‌اندیشی کنند.
 
امام جمعه اشکذر: رزمایش سهند ۲۰۲۵ که با حضور ۱۰ کشور اثرگذار از جمله ایران، چین و روسیه و همچنین چندین کشور مهمان مانند عربستان، آذربایجان، عراق و عمان برگزار شد، نقطه عطفی در تاریخ دیپلماسی دفاعی جمهوری اسلامی ایران و نخستین عملیات رسمی سازمان شانگهای در قلمرو کشور است.
 
امام جمعه ابرکوه: مهم‌ترین برنامه دشمن علیه نسل جوان را دور کردن آنان از دین است؛ دشمن برای این هدف، دو ابزار عمده به‌کار گرفته است؛ یکی ترویج فحشا، شهوترانی و ناهنجاری‌های اخلاقی و دیگری ایجاد مانع در مسیر پیشرفت علمی.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جشن شب یلدا در پادگان شهید برخورداری عجب شیر
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)