• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۱۱۸۴
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
آذربایجان غربی » سیاسی

لزوم اهتمام دولتمردان به ارتقا ارزش پول ملی

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: مدیریت ارز و ارتقا ارزش پول ملی از وظایف مهم دولت و مسئولان است .

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تاکید بر این که مدیریت ارز و ارتقا ارزش پول ملی از جمله وظایف مهم مسئولان است گفت: باید در مدیریت‌ها بدون توجه به خط و خطوط سیاسی با استفاده از کارشناسان کاردان و با تجربه مدیریت اقتصادی کشور را ساماندنی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی با بیان این که بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه دشمنان از هجمه نظامی مایوس شده و هجمه رسانه‌ای و فرهنگی را دستاویز حمله به ملت بزرگ ایران قرار داده‌اند خاطرنشان کرد: طبق تاکید رهبری ما باید آرایش فرهنگی و رسانه‌ای بگیریم چرا که جنگ فعلی جنگ رسانه هاست و از جمله هجمه‌های رسانه‌ای دشمنان صلح طلب معرفی کردن ترامپ جنایتکار در سطح جهان است.
او ادامه داد: رژیم صهیونیستی با حمایت رئیس جمهور آمریکا در غزه بیش از ۷۰ هزار نفر را به خاک و خون کشید و این در حالی است که این فرد را صلح طلب معرفی می‌کنند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی ادامه داد: آمریکا با صراحت اعلام کرد که ما داعش را ایجاد کردیم و علاوه بر آن دولت جنایتکار آمریکا در عراق بیش از ۲ میلیون نفر را کشته و در کشور‌های مختلف از جمله ویتنام، سومالی، سوریه و دیگر کشور‌ها جنایت انجام داده‌اند.
امام جمعه ارومیه گفت: متاسفانه برخی‌ها از تبلیغ دشمنان فریب خورده و ترامپ را صلح طلب می‌دانند ولی حقیقت ماجرا چیز دیگری است.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی با بیان این که ملت بزرگ ایران دسیسه‌های آمریکا را می‌دانند و فریب نخواهند خورد، اما از مسئولان هم مطالبات بحقی دارند تصریح کرد: مسئولان باید با استفاده از افراد متخصص و کاردان و البته با تجربه به صورتی جهادی وارد میدان شوند تا مباحث معیشتی بهتر مدیریت شود.

او با اشاره به آغاز ماه مبارک رجب این ماه را ماه عبادت و ماه احسان و انفاق دانست و افزود: ماه مبارک رجب و شعبان فرصتی است که انسان در آن خود را برای ورود به ماه مبارک رمضان که ماه ضیافت الهی است آماده کند.
امام جمعه ارومیه با اشاره به تاکید معصومین علیهم السلام بر انجام اعمال عبادی در ماه مبارک رجب تصریح کرد: خداوند در این ماه اجر اعمال عبادی را دو چندان می‌کند و این ماه فرصتی برای توبه و بازگشت به سوی خداوند است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی تاکید کرد: طبق روایات در قیامت منادی ندا می‌دهد که این الرجبیون به معنی این که اهل ماه رجب کجا هستند که مورد تجلیل و تقدیر ویژه الهی قرار گیرند.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی همچنین در ادامه بر خوش خلق بودن در خانواده و تاکید آموزه‌های دینی بر این موضوع اشاره کرد و گفت: شب یلدا یک سنت نیکویی برای در کنار هم بودن است و فرصتی برای صله ارحام می‌باشد که همواره در فرمایشات معصومین علیهم السلام بر آن تاکید شده است.
او ادامه داد: خداوند بلا‌ها را از شخص صله رحم کننده دفع کرده، حساب و کتاب او را در روز قیامت آسان کرده و رزق و روزی او را بسط و گسترش می‌دهد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی تاکید بر ارزش زمان و تفاوت یک دقیقه‌ای طول شب یلدا با دیگر شب‌ها را از جمله موضوعات مهم در این زمینه دانست و خاطرنشان کرد: این شب فرصتی است تا به فقرا و مستمندان رسیدگی کند و با تهیه یک بسته معیشتی آنها را یاد کند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
 جیرفت قطب کشاورزی جنوب کشور و آماده گسترش همکاری‌های تجاری است
فراخوان رویداد ملی با هوش مصنوعی، حقیقت را روایت کن
دعوت سه بازیکن تیم فوتبال ملوان بندرانزلی به تیم ملی امید ایران
ظرفیت پهلوگرفته در اقتصاد دریامحور
ارائه خدمات رایگان پزشکی از استان قم در پویش سلامت علوی
با هدف تسهیل دسترسی مردم به مسئولان ، تسریع در رسیدگی به مشکلات
افزایش ۳۴ درصدی تجارت خارجی ونزوئلا زیر سایه تحریم‌ها
اخبار گوناگون از نقاط مختلف کردستان
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
معرفی رئیس حدید هیئت بسکتبال لرستان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی همدان، به علت برودت هوا
همبستگی بیش از پیش نیرو‌های مسلح در راستای خدمت مضاعف به مردم
تاکید نماینده ماهنشان بر لزوم حمایت از کشاورزان و پرورش‌دهندگان ماهی برای عبور از بحران آب
اعضای هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی کهنوج مشخص شدند
سه شنبه نظارتی مجلس با حضور تیم اقتصادی دولت
اختتامیه سیزدهمین جشنواره مقاومت در یزد
مراسم بزرگداشت چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله صافی گلپایگانی در قم
طرح‌های هادی و قصه پر غصه ساخت و ساز‌ها در مناطق روستایی
هیچ فعالیت کشاورزی بدون پیوست محیط زیستی تایید نمی‌شود
پایان انتظار برای تصفیه‌خانه شهرک صنعتی شماره ۸ زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)