• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۵۶۸۹
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۰
کرمانشاه » اقتصادی

عبور از خشکسالی نیازمند مدیریت بهینه منابع آبی استان است

استاندار کرمانشاه با اشاره به افزایش حدود ۶ درصدی میزان بارش‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تأکید کرد: با وجود این افزایش، تداوم خشکسالی‌های چند سال اخیر، استان را همچنان نیازمند مدیریت ویژه منابع آبی کرده است.

عبور از خشکسالی نیازمند مدیریت بهینه منابع آبی استان است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ،دکتر منوچهر حبیبی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، با قدردانی از گزارش ارائه‌شده درباره وضعیت بارش‌ها، اظهار کرد: اگرچه افزایش بارندگی‌ها جای شکرگزاری دارد، اما خشکسالی‌های سال‌های گذشته ایجاب می‌کند که مدیریت منابع آبی همچنان به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: تمامی دستگاه‌ها در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعت و تأمین آب شرب باید با مدیریت بهینه منابع، شرایط عبور از این وضعیت را فراهم کنند و امیدواریم در مدت باقی‌مانده سال آبی، بارش‌های مناسب‌تری رخ دهد و بخشی از کمبود‌ها جبران شود.

استاندار کرمانشاه با تأکید بر اهمیت پوشش اینترنت و تلفن همراه در محور‌های اصلی و فرعی استان گفت: پوشش ارتباطی جاده‌ای در کرمانشاه به دلایل مختلف از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ زیرا استان در مسیر تردد زائران اربعین حسینی و عتبات عالیات قرار دارد و بیش از ۶۰ درصد زائران اربعین از محور‌های استان عبور می‌کنند.

دکتر حبیبی با اشاره به موقعیت جغرافیایی و توپوگرافی کوهستانی استان، بیان کرد: در محور‌های فرعی و مناطق کوهستانی، دسترسی به تلفن همراه و اینترنت برای ارائه خدمات، امدادرسانی و مدیریت حوادث و تصادفات ضروری است.

وی با تأکید بر شناسایی دقیق نقاط کور ارتباطی، افزود: میزان پوشش ارتباطی جاده‌ای محور‌های اصلی و فرعی به‌صورت دقیق مشخص شود تا نقاط فاقد آنتن‌دهی شناسایی و با نصب سایت‌های ارتباطی، این مشکلات برطرف شود.

استاندار کرمانشاه با اشاره به فعال‌سازی کمیته درآمد استان گفت: جلسات این کمیته باید تا پایان سال به‌صورت هفتگی برگزار شود تا تکالیف استان در حوزه وصول درآمد‌ها محقق شود، زیرا عملکرد مطلوب در این بخش تأثیر مستقیمی بر افزایش اعتبارات استان دارد.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز به‌واسطه بهبود عملکرد درآمدی، تخصیص بیشتری به استان اختصاص یافت و بخشی از مشکلات اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌ها مرتفع شد که رضایتمندی قابل قبولی را به همراه داشت و در این راستا، پیگیری مستمر با همکاری دستگاه‌های مالیاتی مورد تأکید است.

دکتر حبیبی با اشاره به موضوع مولدسازی دارایی‌های دولت گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی و نقدینگی کشور، استفاده از ظرفیت مولدسازی به‌ویژه برای تکمیل پروژه‌های عمرانی از اهمیت بالایی برخوردار است که اقدامات خوبی در حوزه شناسایی املاک و دارایی‌ها انجام شده و دستگاه‌ها همکاری مناسبی داشته‌اند، اما در مرحله نهایی یعنی فروش و واریز منابع، نیاز به تلاش بیشتری وجود دارد.

وی افزود: سهم پیش‌بینی‌شده استان حدود ۴۴۵ میلیارد تومان است، اما ظرفیت شناسایی‌شده بیش از این رقم است و باید تلاش کنیم این منابع هرچه سریع‌تر، به‌ویژه تا بهمن‌ماه، محقق شود تا امکان بازگشت آن به استان و استفاده در پروژه‌های عمرانی فراهم شود.

استاندار کرمانشاه با تأکید بر تعیین تکلیف سریع اوراق مرابحه گفت: دستگاه‌های اجرایی باید هرچه سریع‌تر با هماهنگی بانک‌های عامل، نسبت به جذب این اوراق اقدام کنند، زیرا زمان محدودی تا پایان سال باقی مانده و رقابت شدیدی میان استان‌ها و وزارتخانه‌ها برای جذب این منابع وجود دارد.

وی افزود: پیگیری روزانه وضعیت اوراق از سوی دستگاه‌های اجرایی و جمع‌بندی هفتگی آن ضروری است، زیرا این موضوع تأثیر مستقیمی بر تخصیص نهایی اعتبارات استان خواهد داشت.

دکتر حبیبی با اشاره به اهمیت پیگیری جذب اعتبارات ملی گفت: با توجه به نزدیک شدن به پایان سال، حضور فعال مدیران دستگاه‌ها در وزارتخانه‌ها و سازمان برنامه و بودجه و پیگیری مستمر اعتبارات می‌تواند منجر به جذب بیش از ۹۰ درصد منابع پیش‌بینی‌شده و افزایش سهم استان کرمانشاه شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شنیده شدن صدای انفجار در تبریز
افشاگری معاریو از برنامه صهیونیست‌ها برای تخریب ساختمان‌ها در جنوب لبنان
شنیده شدن صدای چند انفجار در بندر ماهشهر و بندر امام خمینی
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
انفجارهای شدید در بحرین، کویت و شمال عراق
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
سیل و رانش زمین مرگبار در هند
اسکالونی: تلاش کردیم، اما اسپانیا بهتر بود؛ قدردان بازیکنانم هستم
دلافوئنته: بازیکنانم مایه افتخار اسپانیا هستند
حماس قهرمانی اسپانیا را تبریک گفت
رودری برنده توپ طلای جام جهانی ۲۰۲۶ شد
جام جهانی ۲۰۲۶؛ بیشترین جوایز فردی به بازیکنان اسپانیا رسید
حمله روسیه به یک کشتی باری در اوکراین
جام جهانی ۲۰۲۶؛ امباپه آقای گل جام جهانی ۲۰۲۶ شد
تورس بهترین بازیکن فینال جام جهانی ۲۰۲۶ شد
آمار جدید از موارد نقض توافق آتش بس در نوار غزه
با گسترش حمله به ایران، پایگاه‌های آمریکا را می زنیم
اذعان سناتور آمریکایی به ناتوانی در تضعیف توان نظامی ایران
برخورد مرگبار موتورسیکلت با اتوبوس در لیسار تالش
وحشت از شناسایی و حذف فرماندهان نیروی دریایی آمریکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حمله دشمن آمریکایی به مناطقی از هرمزگان، ۲۸ تیر ۱۴۰۵
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی
در حمله به ایران شکست خوردیم
برتری پرگل انگلیس مقابل فرانسه و ایستادن در جایگاه سوم
جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۲۹ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
تغییر راهبرد ایران در تنگه هرمز؛ نظارت ایران بیشتر می‌شود
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم
بیانیه یک سویه اعراب خلیج فارس و اروپا درباره تنگه هرمز
موافقت دولت ترامپ با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
برنامه ۵۰ میلیون دلاری صهیونیست‌ها برای تغییر افکارعمومی آمریکا
با کاهش مصرف برق، پشتیبان هموطنان جنوب کشور باشیم
اجرای طرح کارور‌ها در ۲۹ استان آغاز شده است
تکیه جوزف عون به ترامپ
تاکید وزیر نیرو بر ادامه خدمت‌رسانی پایدار و بی‌وقفه به مردم هرمزگان
فینال جام جهانی ۲۰۲۶: قهرمانی اسپانیا پس از ۱۶ سال
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۳ نظر)
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۳ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
با ادامه حملات آمریکا، تهاجم سنگین ایران آغاز خواهد شد  (۲ نظر)
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند  (۲ نظر)
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند  (۲ نظر)
جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۲۶ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیک‌تر می‌کنند  (۱ نظر)
حمله غافلگیرانه سپاه به مرکز فرماندهی عملیات دشمن در سوریه  (۱ نظر)
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت‌های هرمزگان  (۱ نظر)
انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز  (۱ نظر)
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن  (۱ نظر)
سردار موسوی: شلیک‌ها تا بازگشت آرامش به ایران ادامه دارد  (۱ نظر)
جنایت آمریکایی در هرمزگان  (۱ نظر)
اعتراف آمریکا به جنایت در حمله به برج مراقبت دریایی چابهار  (۱ نظر)