• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۴۸۰۱۳
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۵
البرز » سیاسی

اراده خداوند پیروزی دین در تمام جبهه‌هاست

نماینده ولی فقیه در استان البرز گفت: قرآن کریم هدف اصلی دشمنان را نابودی دین بر می شمارد، اما خدای تعالی مانع تحقق اهداف آنها می شود اراده خداوند پیروزی دین در تمام جبهه‌هاست.

اراده خداوند پیروزی دین در تمام جبهه‌هاست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز البرز، آیت الله حسینی همدانی افزود: براساس وعده الهی تحقق این موضوع مهم براساس حضور مردم در همه عرصه‌های مبارزه و مجاهدت منجر می شود بنابراین امروز وظیفه همه ما حضور در جبهه‌های مختلف نبرد با باطل است، دلیل این امر مهم این است که مؤمنان در امتحان الهی سربلند بیرون بیایند و قطعا کسانی که در این راه به شهادت برسند اعمالشان از بین نخواهد رفت.

امام جمعه کرج در ادامه تصریح کرد: خداوند در سوره حشر می‌فرمایند هرگاه مردم قیام کنند نصر و پیروزی بر آنها نازل می‌شود اگر مردم دین را پذیرفتند و از حاکم اسلامی پیروی کردند حتی اگر تعدادشان کم هم باشد خداوند پیروزی و نصرت را بر آنها نازل می‌کنند در تاریخ هم پر از نمونه‌های تحقق این وعده الهی است.

آیت الله حسینی همدانی افزود: در فرهنگ دینی قرآن و روایات نقش مردم در اداره جامعه بسیار مهم و حساس است یکی از تاریخ‌های مهم حضور مردم هم دوازده فروردین ۱۳۵۸ و حضور نود و هشت درصدی مردم ایران پای صندوق‌های رای و رای به جمهوری اسلامی و مردم سالاری دینی بود از همان روز بود که دندان طمع دشمنان ایران کنده شد اگرچه دشمنی‌ها از آن روز با ایران آغاز شد.

او در ادامه افزود: امام خمینی از همان ابتدا با کمک مردم در مقابل انحراف ایستاد و در ادامه هم با حضور رهبر شهید انقلاب اسلامی این راه ادامه پیدا کرد. در این راستان روز ۱۲ فروردین روز بزرگی است، روزیست که سلطه شیطان بزرگی مثل آمریکا از ایران اسلامی برچیده شد.

امام جمعه کرج تاکید کرد: آمریکایی‌ها و دوستانشان درک و شناخت درستی از ایران و حکومت اسلامی آن ندارند. حکومت ما مردم پایه است و با رفتن یک رهبر و رییس خللی در کار آن ایجاد نمی‌شود. آنها خیال کردند که با شهادت رهبر معظم انقلاب کار ما تمام است، اما این نادان‌ها نمی‌دانند که حکومت اسلامی مردم پایه است و این خون‌ها رویش جدیدی در مقابله با استکبار ایجاد می‌کند.

امام جمعه کرج گفت: امام خمینی(ره) با تکیه بر اعتماد مردم حکومت اسلامی را پایه گذاری کرد و با خلق حماسه ۱۲ فروردین آینده انقلاب  اسلامی را تضمین کرد و جمهوریت و اسلامیت نظام را پایه گذاری کرد تا انقلاب از مسیر درست خود منحرف نشود که با کمک خدا تاکنون هم نشده است.

او افزود: خداوند را شاکریم که رهبر جوان ما هم در مسیر امام خمینی(ره) و پدر شهیدشان حرکت می‌کنند و در پیام‌های خود بر نقش بی بدیل مردم در راه مبارزه با جبهه ظلم و استکبار تاکید می‌کنند.

آیت الله حسینی همدانی گفت: امروز حضور چشمگیر مردم در خیابان‌ها همه نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرده است و ان شالله همین حضور به پیروزی ملت ایران منجر خواهد شد.

امام جمعه کرج افزود: آمریکا کاری کرد که همه مردم دنیا بدانند که ایران در سال‌های گذشته چقدر جوانمردانه عمل کرد و امنیت تنگه هرمز را تامین کرد، اما طبق گفته مسئولان از این به بعد استفاده از تنگه هرمز به هیچ دشمنی داده نخواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تفت درمسیربرندسازی عسل
تمامی ادارات مازندران در روز یکشنبه چهارم مرداد تعطیل شد
مروری بر دو برنامه ورزشی
ایران باید در زمره ۱۰ قدرت برتر هوش مصنوعی جهان قرار گیرد
فعالیت فعالیت ۲۹۵ موکب اربعین استان بوشهر در ایران و عراق
جانباز البرزی با رکاب‌های عاشقی راهی کربلا شد
فراهم شدن امکان خرید سهمیه دوره آتی ذرت و کنجاله سویا در بازارگاه
رونمایی از طرح «تسهیم از مبدأ فروش بلیت سینماهای کشور»
اعتراض رسمی سازمان‌های مردم نهاد مالزی به فشار آمریکا
نقش راهبردی معلمان در ارتقای آگاهی، انسجام اجتماعی و تربیت نسل آینده
اعزام موکب شهدای بهمئی به کربلا و نجف اشرف
دانش بنیان ها، پیشران معماری نوین توسعه فناوری کشور
باور بر توسعه علمی و هوشمندسازی، دو محور راهبردی حکمرانی علم است
تداوم لبیک گویی های مردم سمنان به آرمان های انقلاب
فعالیت ۸۹ موکب و بیش از ۴ هزار خادمیار در خدمت‌رسانی به زائران اربعین
پرتماس‌های برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی
رسیدگی به ۳۵۰ پرونده دانشگاه پیام‌نور در دیوان عدالت اداری
کاهش ۶.۵ درصدی مصرف برق در خراسان جنوبی؛ قدردانی صنعت برق استان از همراهی مردم
افزایش ۵۰ هکتاری سرانه فضای سبز شهر اردبیل
اجرای طرح نظارتی اربعین و صیانت از سلامت عمومی در البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حمله موشکی دشمن آمریکایی به شهرستان فیروزآباد استان فارس
عرضه ۵۰۰ مگاوات برق برای جبران کسری صنایع در بورس انرژی
ابطال پروانه واحد‌هایی که رمزارز غیرمجاز استخراج می‌کنند
بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌های آب و برق استان هرمزگان
اتصال سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور
کاهش محدودیت برق ۴۸ شهرک صنعتی از دو روز به یک روز
نرخ کرایه مسیرهای اربعین از مرزهای ایران تا عراق
سرهنگ تاجیک: عملیات اخیر سپاه حذف اهداف راهبردی بود
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر
حمله مقاومت عراق به مقر نیروی زمینی کویت
اکبر عبدی درگذشت
ماجرای کافه حاشیه‌ساز تنکابن چه بود؟
حملات ترکیبی یمن به عربستان
دور جدید حملات ارتش تروریستی آمریکا به ایران
حمله آمریکا به یک کشتی تجاری دیگر در دریای عمان
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن  (۱ نظر)
قشقاوی: دروغ‌های ترامپ باعث آرامش بازار‌ها نمی‌شود  (۱ نظر)
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر  (۱ نظر)
تکذیب فعالیت سامانه‌های پدافندی و وقوع اصابت در شهرستان پاکدشت  (۱ نظر)
حفظ آمادگی، اشراف اطلاعاتی و هوشمندی سرلوحه کار فراجا  (۱ نظر)
دولت به جای واردات برنج از تولیدات داخلی حمایت کند  (۱ نظر)
تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت شفاف‌سازی در نحوه مدیریت سهام عدالت  (۱ نظر)