• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۰۰۷۲۸
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۷
اردبیل » اجتماعی

اصناف متخلف اردبیل سه هزار و ۵۷ میلیارد ریال جریمه شدند

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل با بیان اینکه پارسال به ۱۲ هزار و ۵۶۴ فقره پرونده تخلف تعزیراتی در استان رسیدگی شد، گفت: متخلفان به پرداخت سه هزار و ۵۷ میلیارد و ۶۲۲ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شدند که میزان زیادی از آن وصول شده و مابقی نیز در دست اقدام است.

اصناف متخلف اردبیل سه هزار و ۵۷ میلیارد ریال جریمه شدندبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، علی رحیمی‌آذر روز پنجشنبه با اشاره به تشکیل پرونده در سه بخش کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز و بهداشت و درمان در تعزیرات، اظهار کرد: بیشترین پرونده‌های تشکیل شده در تعزیرات حکومتی استان مربوط به بخش کالا و خدمات است.

وی افزود: از ۱۲ هزار و ۶۶۵ فقره پرونده تخلف تعزیراتی استان ۹ هزار و ۵۱۶ فقره پرونده در بخش کالا و خدمات، هزار و ۶۷۲ فقره در بخش قاچاق کالا و ارز و هزار و ۴۷۷ فقره مربوط به حوزه بهداشت، دارو و درمان بود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل همچنین از صدور مجازات‌های غیر نقدی مانند ضبط کالا و ارز قاچاق و خودرو‌های حامل کالای قاچاق، پلمب ۵۵ واحد متخلف، نصب پارچه و محکومیت بیش از ۱۲ واحد متخلف و نیز ممهور نمودن پروانه به مهر تخلف و حبس بدل از جزای نقدی برای برخی از متخلفان خبر داد.

رحیمی‌آذر بیان کرد: با رسیدگی به سه هزار فقره پرونده تخلفاتی، نانوایان متخلف در نقاط مختلف استان به پرداخت ۹۶ میلیارد و ۸۶۶ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شدند.

وی اضافه کرد: گرانفروشی، کم‌فروشی، تقلب، احتکار، عرضه خارج از شبکه، عدم درج قیمت، عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و عدم استفاده از ترازوی دیجیتال از جمله تخلفات نانوایان استان بود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل با بیان اینکه بررسی‌ها در نانوایی‌ها بر اساس تراکنش‌های دستگاه کارت‌خوان انجام می‌شود و کوتاهی در این مورد قابل قبول نیست، ادامه داد: در صورت فعالیت غیرقانونی نانوایی‌ها و فروش آرد سهمیه خارج از شبکه، نسبت به اعمال مجازات قانونی در مورد آنها اقدام خواهد شد.

رحیمی‌آذر با بیان اینکه پنج هزار و ۷۷ مورد بازرسی از واحد‌های صنفی در سال گذشته در استان انجام شده، گفت: از این تعداد برای ۲ هزار و ۱۰۸ واحد صنفی پرونده تخلفاتی تشکیل و پس از ارجاع، در شعبات مختلف مورد رسیدگی و متخلفان به پرداخت ۶۶۹ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال جریمه محکوم شدند.

وی افزود: گشت‌های سیار اداره تعزیرات حکومتی استان در حوزه قاچاق کالا، خدمات و بهداشت و درمان با مشارکت نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، اتاق اصناف، سازمان صمت، اداره استاندارد و جهاد کشاورزی انجام می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل با بیان اینکه میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌ها در تعزیرات حکومتی استان اردبیل کاهش یافته است، ادامه داد: پارسال هزار و ۶۱۹ شاکی خصوصی در تعزیرات حکومتی طرح شکایت کردند که با رسیدگی به آنها علاوه بر اعاده مبلغ درحق شاکی خصوصی متخلفان به پرداخت ۱۸۱ میلیارد ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شدند.

رحیمی آذر گفت: همچنین با گزارش و ثبت ۱۳۳ مورد شکایت در سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی متخلفان به پرداخت سه میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.

وی افزود: هموطنان می‌توانند گزارش‌های خود در رابطه با احتکار، قاچاق کالا، گرانفروشی و کم‌فروشی و عرضه کالا خارج از شبکه توزیع را از طریق سامانه ارتباطی ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت، سامانه تلفن گویای ۱۳۵، شماره تلفن ۳۳۴۰۴۱۰۰ - ۰۴۵ و یا سایت tazirat ۱۳۵ اطلاع دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۱ تیر ۱۴۰۵
تعطیلی حتی یک واحد تولیدی برای آذربایجان شرقی قابل قبول نیست
ادامه عزاداری های مردم بحرین در خیابان‌ها
خون رهبر شهید ما ادامه خون سیدالشهداء است
الجزیره از تمایل لبنان به شرکت در دور بعدی مذاکرات با رژیم اسرائیل خبر داد
سپاه: تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته شد
روسیه در صورت تهدید موجودیتی از سلاح هسته‌ای استفاده می‌کند
قدردانی سپاه لرستان از حضور حماسی مردم در مراسم وداع با آقای شهید ایران
پیام تشییع میلیونی شهید خامنه ای، انتقام از آمریکا و رژیم صهیونیستی بود
مهم‌ترین سلاح ما وحدت ملی است
مراسم بزرگداشت دانشجویان ایرانی مسکو برای رهبر شهید انقلاب
تداوم نقض آتش بس و تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک لبنان
درخواست مردم عراق برای تعطیلی کنسولگری کویت در بصره
برگزاری مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران در خرم آباد
بزرگداشت قائد شهید امت از سوی مقام معظم رهبری در مشهد
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
قدردانی از کارکنان وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن
عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد
تشییع پیکر پاک شهید مدافع وطن حسینی فالحی در دزپارت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حساسیت روسیه به اقدام ترکیه در فروش «اس - ۴۰۰»
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵
بیانیه یمن درباره پرواز‌های غیر نظامی بین ایران و یمن
ورود دستگاه قضا به علت آتش‌سوزی پالایشگاه در پلدختر
کاهش موقت شدت گرما در خراسان رضوی
کالابرگ تیر ماه شناسه ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ واریز شد
رهبر معظم انقلاب: انتقام، خواست ملّت ما است
افتتاح باغ موزه مشاهیر شیراز تا سه ماه آینده
هشدار به آمریکا؛ نقض تعهدات با اقدام متقابل روبه‌رو می شود
جریمه ۱۴ میلیارد ریالی مرغداری متخلف در مازندران
بزرگداشت قائد شهید امت از سوی مقام معظم رهبری در قم
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۲ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
پایش شبانه مصرف واحدهای تجاری در اهواز در طرح ۱۰۰ شب، ۱۰۰ بازدید  (۱ نظر)
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا  (۱ نظر)