مهاجمان مسلح ناشناس در ایالت بلوچستان پاکستان پس از ربودن ۹ نفر از سرنشینان اتوبوس مسافربری، آنان را به قتل رساندند.
یکصد و ششمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه بینالمللی راهآهنها، با حضور مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران ،در چین برگزار شد.
گردهمایی حمایت از فلسطین در برابر جنایات صهیونیستها، در پایتخت هند. نسل کشی علیه فلسطینیان و همچنین حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران، با انتقاد شرکت کنندگان در این همایش روبهرو شد.
ارتش پاکستان در عملیاتی اطلاعاتمحور در شمالغرب این کشور، یکی از سرکردگان ارشد گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان را به هلاکت رساند.
دادگاهی در سئول حکم بازداشت «یون سوک یول» رئیس جمهور سابق کره جنوبی را به دلیل اعلام حکومت نظامی صادر و برای دومین بار وی را بازداشت کرد.
تحلیلگران سیاسی و نظامی هند، چگونگی بی اثر کردن هوشمندانه تحریمها و ارتقای تحسین برانگیز توان نظامی ایران بویژه در حوزه موشکی و پهپادی را بررسی کردند.
بیشتر تحلیلگران آسیا - اقیانوسیه، ایران را به عنوان پیروز جنگ ۱۲ روزه، نماد شجاعت سیاسی، اعتقاد دینی، اراده ملی و نوآوری بومی توصیف کردند.
فرماندهان نیروی هوایی پاکستان و چین طی دیداری در شه اسلام آباد در زمینه تقویت همکاری های نظامی فی مابین بحث و تبادل نظر کردند.
نیروهای امنیتی پاکستان شامگاه سهشنبه طی عملیاتی در منطقه مرزی با افغانستان هشت تروریست وابسته به گروه «تحریک طالبان» را که قصد نفوذ به خاک این کشور داشتند، به هلاکت رساندند.
فروریختن پل در ایالت گجرات هند منجر به کشته شدن ۹ نفر شد.