• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۳۷۰۸
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

چهارمین دوره مسابقات ملی کیدکد برگزار شد

چهارمین دوره مسابقات ملی کیدکد ، بزرگ‌ترین رقابت فناورانه دانش‌آموزی کشور با حضور ۱۸۵۰ دانش‌آموز از کشور در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

چهارمین دوره مسابقات ملی کیدکد برگزار شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این رویداد کم‌نظیر با محوریت ترویج علم ، فناوری و نوآوری در دو گرایش اصلی نرم‌افزار و سخت‌افزار و با حضور فعال پژوهش‌سرا‌های دانش‌آموزی ، مدارس، نهاد‌های آموزشی پیشرو و مجموعه‌ای از نوآورترین نوجوانان کشور، جلوه‌ای از آینده روشن ایران را به نمایش گذاشت.
در بخش برنامه‌نویسی این مسابقات، لیگ‌هایی متنوع از جمله اسکرچ جونیور ، اسکرچ ، طراحی وب ، پایتون و اپلیکیشن‌سازی برگزار و در بخش سخت‌افزاری، رقابت‌هایی هیجان‌انگیز در لیگ‌های جنگجو، فوتبالیست، رالی، مسیر‌یاب، ربات‌های پروازی، خلاقیت، علمی و الکترونیک، ربات‌های دارو‌رسان، اینترنت اشیا و لیگ جهانی WRO برپا شد.

رئیس چهارمین دوره مسابقات کیدکد، در خصوص این رویداد گفت: ما در کیدکد باور داریم که آینده ایران در دستان همین نسل خلاق و هوشمند شکل می‌گیرد. این مسابقات صرفاً یک رقابت فناورانه نیست، بلکه آوردگاهی است برای تمرین کار تیمی، تقویت خلاقیت و تجربه‌ی حل مسائل واقعی. خوشحالیم که امسال با حضور گسترده دانش‌آموزان از سراسر کشور، همراهی مربیان دلسوز، و پخش زنده‌ی رقابت‌ها از طریق سوپر اپلیکیشن روبیکا با بیش از ۳۶۰۰۰ بیننده، توانستیم گامی مؤثر در مسیر ترویج علم و فناوری برداریم.
دانش‌پژوه ادامه داد: این رقابت‌ها با اهدافی عمیق و الهام‌بخش برگزار شدند؛ از پرورش خلاقیت و نوآوری گرفته تا یادگیری تجربی و مهارت‌محور، با تکیه بر فرهنگ و اسطوره‌های ایرانی، روحیه‌ی تلاش و همکاری را در نسل نوین دانش‌آموزان تقویت کردند. شرکت‌کنندگان همچون پهلوانانی نوین، از مقاطع ابتدایی تا دبیرستان، در قالب تیم‌هایی خردمندانه و پرانرژی، توانایی‌های فناورانه خود را به نمایش گذاشتند.

وی  گفت: در این آوردگاه مدرن، جایی که نه شمشیر، بلکه اندیشه و فناوری، ابزار نبرد بود، دانش‌آموزان با چالش‌هایی واقعی در دنیای تکنولوژی رو‌به‌رو شدند و آموختند که چگونه با قدرت فکر و خلاقیت، مسیر آینده را بسازند.

رئیس چهارمین دوره مسابقات کیدکد افزود: نکته قابل توجه، حمایت گسترده حامیان این رویداد بود؛ نهادهایی، چون بانک کارآفرین، های‌بانک، بنیاد کارآفرینان و نوابغ سعیدی، و شرکت آسا الکترونیک با حمایت‌های مالی و معنوی خود، نقش مهمی در شکل‌گیری و موفقیت این رویداد ایفا کردند. با مشارکت این حامیان، هیچ دانش‌آموزی دست خالی این رقابت‌ها را ترک نکرد و هدایای ویژه‌ای به همه شرکت‌کنندگان اهدا شد. همچنین، بیش از ۱۰۰ میلیون تومان جوایز نقدی برای برگزیدگان در نظر گرفته شده است.

نتایج نهایی این مسابقات، طی اطلاعیه‌ای رسمی تا دو هفته آینده از طریق وب‌سایت رسمی کیدکد به نشانی www.kidcod.ir اعلام خواهد شد.
مسابقات کیدکد، اکنون به عنوان یکی از معتبرترین آوردگاه‌های علمی و فناورانه برای نوجوانان ایرانی شناخته می‌شود و بی‌تردید نقش آن در تربیت نسل خلاق، نوآور و کارآفرین آینده ایران، بسیار تعیین‌کننده خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)