امروز: -
یکی از سنت‌های رایج مردم استان خوزستان و شهر اهواز، پخت غذای نذری و توزیع آن بین نیازمندان و اهالی منطقه به مناسبت عید سعید غدیر خم است. حضور پرشکوه، در پخت چندین هزار غذای نذری روز عید غدیر به همت موکب‌ها و گروه‌های مردمی متجلی می‌شود و روایتی زنده از فرهنگی ریشه‌دار که در گرمای پنجاه درجه استان خوزستان، گرمای ایمان را به تصویر می‌کشد. در هفته باشکوه علوی، اهواز و شهر‌های اطراف، شاهد برگزاری گسترده مراسم‌های مردمی و آیینی با محوریت عید غدیر خم بودند. خیابان‌ها در مناطق مختلف خوزستان، به ویژه کوت‌عبدالله، کارون، حمیدیه و سوسنگرد، مملو از حضور عاشقان امیرالمؤمنین علی (ع) بود.
عکاس :ابراهیم جرفی
تاریخ : ۱۴۰۴/۰۳/۲۴ - ۱۰:۴۹
برچسب ها: اهواز ، خوزستان ، عید غدیر
نظر شما
تعداد کارکتر های مجاز ( 700 )
* کد کپچا:
captcha